Nnywellness.com

Hvor å strømmen Sirius Radio på min Storm


Hvis du vil lytte til radio mens du er på farten, kan har radio tilgjengelig på din BlackBerry Storm gjøre lytter lett. Sirius XM radio tilbyr et program for BlackBerry-smarttelefoner at BlackBerry-brukere å registrere deg for en Sirius abonnement og lytte til streaming radio på sine telefoner. Alt du trenger å streame Sirius radio på din BlackBerry Storm er tilgjengelig på webområdet til Sirius XM.

Instruksjoner

• Gå til siden Sirius XM Blackberry (se ressurser). Bruk rullegardinmenyen til å velge "BlackBerry Storm/Storm 2 (9500)" fra listen over BlackBerry modeller.

• Skriv inn epostadressen din BlackBerry i boksen under listen BlackBerry modell. Velg knappen "Send Email".

• Slå på din BlackBerry Storm. Trykk på menyknappen for å åpne listen over tilgjengelige handlinger.

• Trykk konvoluttikonet på hovedmenyen for å komme inn meldinger for e-posten din BlackBerry. Trykk meldingen fra Sirius åpne meldingen.

• Trykk koblingen i e-posten Sirius laste ned programmet Sirius radio. Følg instruksjonene på skjermen for å starte en konto med Sirius og installere programmet på din BlackBerry Storm. Muligheten til å abonnere på Sirius XM radio service tilbys under installasjonen, men du trenger ikke å registrere deg for tjenesten umiddelbart. Du kan prøve streaming Sirius radio på din Storm i 7 dager før du må betale for en konto.

• Finne Sirius radio programmet under mappen "Programmer" i hovedmenyen på din BlackBerry Storm en gang installert. Bla gjennom programmering i programmet, og velg en musikkformat, for eksempel land eller Rock, for å begynne å lytte.

• Registrer deg for tjenesten innen sju dager hvis du vil beholde Sirius radio tjeneste. Sirius sender påminnelse e-post som gjør det enkelt å navigere til abonnement-siden på webområdet til Sirius. Følg instruksjonene på siden for å fullføre abonnementet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en ubegrenset dataplan på din BlackBerry Storm, kan det påløpe kostnader ved Sirius strømmen radio program. Sjekk med din mobiltelefon selskapet å finne ut hvis du vil endre din.