Nnywellness.com

Hvordan gratis en beslaglagt motor


Motorer gripe sjelden, men når de gjør, det er nesten alltid på grunn av lengre nonoperation. Når en motor griper, har én eller flere stempler bokstavelig talt blitt fast mot sylinderens vegg. Heldigvis, bare fordi en motor har beslaglagt ikke nødvendigvis betyr at hele motoren må bygges. Nøklene til frigjøre motoren er å redusere lufttrykket i motorens sylindere og redusere styrken nødvendig å bryte stempelet gratis ved å koble komponenter som motoren viser, for eksempel Dynamo og servostyring pumpen.

Instruksjoner

• Fjern alle motoren tennplugger med en socket fastnøkkel til å lindre lufttrykket i motorens sylindere. Første trekke hver tennpluggen wire tipset tennpluggen. Knytte en passende størrelse tennpluggen socket til en socket fastnøkkel; deretter fjerne hver tennpluggen ved å skiftenøkkel i retning mot klokken.

• Fjern tilbehør belter fra dynamoen, servostyringspumpe og andre belte-drevet tilbehør. Hver tilbehør festes på forsiden av motoren med én eller flere braketter. Parentesene er igjen knyttet til motoren med beholde bolter. Løsne beholde bolter på hver tilbehør brakett med en skiftenøkkel; Skyv tilbehøret mot motoren å redusere spenningen på tilbehør til beltet. Skyv løs beltet motor å fjerne den.

• Fjerne ventil dekslene fra både topplokk ved å fjerne hver ventil deksel beholde bolter på kanten av hver ventil deksel med en skiftenøkkel; deretter trekke ventilen dekker av topplokket til rocker armene.

• Fjern rocker armene og støtstenger fjerne mengden tvinge nødvendig å slå motoren. Hver rocker arm holdes på plass med en enkelt mutter ligger i sentrum av rocker arm. Fjern mutteren for hver rocker arm med en skiftenøkkel og trekk rocker armene av topplokket. Fjerne rocker armene vil frigjøre støtstenger, som bare kan bli trukket ut av topplokk.

• Slå veivakselen gratis beslaglagt motoren. Siden motoren stempler er knyttet til veivakselen, vil snu veivakselen frigjøre stempler. Motorens Veivaksel kan gjøres med enkle bolt ligger i sentrum av den sirkulære harmonisk belastningsfordeling, som ligger på bunnen av forsiden av motoren. Koble riktig størrelse dyp socket til denne enkle bolt; så bruk jevn kraft til kontakten med en socket skiftenøkkel. Bolten skal slås med klokken å unngå utilsiktet løsne veivakselens bolt før veivakselen blir.