Nnywellness.com

Hvordan erstatte radiatoren på en 1997 Jeep Grand Cherokee


Hvordan erstatte radiatoren på en 1997 Jeep Grand Cherokee

Radiatoren på en Jeep Grand Cherokee kan ta mye av misbruk, mellom kjøring på vei og bare cruising gjennom nabolaget. Hvis radiatoren blir et hull i den, da kult motoren ikke effektivt, som potensielt kan skade den. Løsningen er å erstatte radiatoren. I dette tilfellet prosjektet bilen er en 1997 Jeep Grand Cherokee med 5,2 l V8-motor, men prosessen er lik for andre Jeep modeller.

Instruksjoner

• La motoren avkjøles i tre til fem timer før bearbeide kjølesystemet. Åpne avløp lokket på radiatoren med hånden. Sette en avløp panne under radiatoren, så åpne petcock på bunnen for å tillate kjølevæsken renne.

• Unbolt grille forsterkning panelet på toppen av radiatoren bruker ratchet og angi panelet på siden. Løsne slangeklemmer på øvre og nedre radiator slangene på radiatoren og dra linjene av radiatoren. Skru overføring kjøligere linjer på radiatoren med linje fastnøkkel sett.

• Koble til strømnettet til viften med hendene. Unbolt radiator støtte bolter bruker ratchet, deretter trekke støtte fra motoren. Fjerne radiatoren montering bolter så vel, og løft radiatoren opp og unna bilen.

• Installere erstatning radiatoren i core støtte med hendene. Deretter installere radiator feste bolter, radiator støtte bolter og grille forsterkning panelet bruker ratchet.

• Installere øvre og nedre radiator slangene bruker det flathead skrutrekker. Koble alle elektriske forbindelser med hendene. Deretter åpner lokket på radiatoren og fyll den med prediluted kjølevæsken. Slå på motoren og la den løpe for 10 minuttene med varmeapparatet på høy posisjon. Etter 10 minutter, slå av bilen og la den avkjøles i en time. Åpne radiatorlokket når det er kjølig å ta og kjølevæske etter behov.

Tips og advarsler

  • Arbeid aldri på kjølesystemet på en bil med en varm motor fordi risikerer du brenner deg.