Nnywellness.com

1988 Ford Taurus justering spesifikasjoner


1988 Ford Taurus justering spesifikasjoner

Taurus er en mellomstore familiebil introdusert av Ford Motor Co i 1980. Som andre biler krever Taurus periodiske justering av hjulene, ofte referert til som en "justering", slik at bilen spor rett og sine dekk slitasje. Fabrikken spesifikasjoner for en justering var de samme for alle Taurus i 1988. Disse spesifikasjonene gis for en bil på fortauskanten høyde med en halv full tank.

Camber

Målt i grader, er camber vippe utover eller innover av hjulet i forhold til midten av bilen. Taurus camber vinkelen bør være den samme på både venstre og høyre hjul. Nominell vinkelen skal 0,5 grader med maksimal tillatt prisforskjell på ±0.6 grader.

Caster

Caster er både bakover og fremover vippe av styringen knoke fra den sanne vertikalt. Caster er måling i vinkler som er ansvarlig for retningsstabilitet. Taurus caster vinkelen bør være den samme på både venstre og høyre hjul. Caster vinkel bør ha en nominell måling +3.8 grader med maksimal tillatt prisforskjell ±1.0 grad.

Toe er forskjellen mellom ledende og etterfølgende innenfor kantene av forhjulene. Totalt tå spesifikasjonen er-0.100 inches og en vinkel på-0.2 grader.