Nnywellness.com

Hvordan kjøpe brukte brannbiler for New York City


Hvordan kjøpe brukte brannbiler for New York City

New York City har en stolt arv brannslukking. Den første organiserte brannslukning aktiviteter begynte i 1648 da byen var fortsatt en nederlandsk besittelse. Siden da har brannvesenet New York City vært gjennom mye, inkludert ofre mange helter til 9/11. Det har også en flott historie knyttet til brannbiler og lastebiler. Mens det ikke er lett å finne brukte brannbiler i byen, er det mulig med litt hardt arbeid og tålmodighet.

Instruksjoner

• Kontakt brannvesenet New York City for informasjon om mulig salg av brukte fire kjemper kjøretøyer. Pass på at du ikke telefonen en nødsituasjon linjer, men. Spørre på foran kontoret til din lokale brannstasjon å be om mer informasjon.

• Sjekk ut New York City auto auksjoner. For eksempel er DCAS offentlige auksjoner og salg nettsted en viktig kilde til informasjon om auksjoner og salg. Vær imidlertid oppmerksom på at det er ingen garanti for å finne en brukt brannbil for New York City på disse auksjoner.

• Sjekk rubrikkannonser i lokale aviser og auto-trader magasiner for salg. Igjen, det er ingen garanti for å finne hva du vil, men det er best å dekke alle lokale vinkler før du ser utover byen.

• Gå online og bla gjennom de mange nettstedene som tilbyr brukt brann lastebiler for salg. To av disse, brann lastebil forhandlere og Festival og viser, har New York City-spesifikke ruter. Disse kildene vil hjelpe deg å finne lokale forhandlere og private selgere.

• Se på landsomfattende brann lastebil forhandlere som brann lastebil pluss, brann utstyret, selge brann lastebiler og Fenton brann utstyr. Spørre om disse nettstedene har noen biler spesielt fra New York City.

• Be venner eller familie, spesielt de som kanskje vet nåværende eller tidligere brannmenn, om potensielle salg.

Tips og advarsler

  • Hvis du kan undersøke brann lastebil grundig før du kjøper. Få en kvittering for salg og selger kontaktinformasjon.