Nnywellness.com

Slik feilsøker du en Digital svarer apparat


Du kan ikke bo limt til telefonen hele døgnet. Og det er derfor du eier en telefonsvarer. Sjansene er du har en digital svarer apparat å gå med alt annet digital i livet ditt. Men hva hvis ting ikke fungerer rett? Det er en hodepine, sikkert, men det er ting du kan gjøre for å feilsøke en digital svarer apparat.

Instruksjoner

• Start på strømkilden hvis din digital svarer apparat ikke fungerer i det hele tatt. Doublecheck at strømadapteren er koblet riktig til veggen. Det er best at det ikke dele en stikkontakt med andre elektroniske artikler. Hvis du opplever hyppige overspenning, investere i et overspenningsvern.

• Erstatt batteriet i din trådløs telefon hvis du har en kombinasjon enhet som plutselig slutter å virke.

• Prøve å koble din digital svarer apparat til en annen stikkontakt hvis det vises død eller hvis knitrende er et problem. Problemet kan være din utløp.

• Vurdere restarte telefonen. Koble fra stikkontakten og telefon. Vent litt, og deretter kobler både tilbake.

• Se hvis din telefonsvarer kan du øke melding ganger for innringere som regelmessig går tom for plass. Du kan konfigurere noen maskiner for å tillate oppringere å legge igjen meldinger opp til fem minutter.

• Husk 4-sifret PIN-koden. Ofte er det de 4 siste sifrene i telefonnummeret. PIN-koden må for de gangene du Kontroller meldinger når du er borte fra telefonen. Modeller varierer, men prøv å holde 0 under hilsen meldingen, deretter skrive inn PIN-koden.

• Forstå at ikke alle telefonsvarere kabel- eller DSL-kompatibel. Hvis du nylig installerte DSL broadband eller kabel og digital telefonsvareren plutselig avslutter innspillingen meldinger, kan dette være problemet. Prøv å koble den til en linje som er atskilt fra den brukes av datamaskinen eller installere et DSL-filter på linjen.

Tips og advarsler

  • Mange produsenter plasserer brukerhåndbøker for sine produkter online. Sjekk produsent nettsteder hvis du har mistet manualen.