Nnywellness.com

Digital ramme instruksjoner


Hvis du liker bilder, men bare ikke synes å finne rom for å henge dem opp, kan du vurdere en digital bilderamme. En digital bilderamme lar deg laste opp flere bilder fra datamaskinen og vise dem som en stadig skiftende lysbildefremvisning.

Koble rammen

Når du åpner pakken å din nyinnkjøpte digital bilderamme, vil du finne at det fulgte med en strømadapter og en USB-ledning. Fester tilpasset bilderammen og koble den til et strømuttak. Nå sett av USB-ledningen inn i rammen. Plasseringen av USB-porten vil variere avhengig av modell. Vanligvis vil det finnes på baksiden av rammen. Koble den andre enden inn i datamaskinen, og slå på digital frame. Datamaskinen vil snart staten den har oppdaget en ny enhet.

Legge til bilder i rammen

Når datamaskinen gjenkjenner rammen, vises et nytt vindu. Dette vinduet vil være del av digital frame og vil gi deg en liste over alternativer. Først vil være "Rediger" bilder (eller fjerne bilder på rammen). Siden ingen bilder ennå på rammen, velg "Legg til bilder." Herfra kan du legge alle bildene du ønsker fra datamaskinen og plassere dem i vinduet.

Alternativer

Etter at du har lastet opp bilder til digitale bilderammen, velg "alternativer. På alternativmenyen kan du bestemme hvor lenge bildene vil bli på skjermen, ønsker du sideshow til å være tilfeldige, og hvilken type overgang mellom bildene (du kan sette dette til tilfeldige også).