Nnywellness.com

Fakta om mobiltelefon Master


Fakta om mobiltelefon Master

Mobiltelefoner brukes for trådløs kommunikasjon og stole på signaler som overføres mellom brukere og nettverk. En mobiltelefon mast er nøkkelen til dette mottaket.

Definisjon

En mobiltelefon mast, også referert til som en celle tårn eller base sender station, er et stykke utstyr som er utformet for å lette trådløs kommunikasjon mellom et nettverk og UE eller bruker utstyr. Mobiltelefoner og WiFi er eksempler på UE enheter.

Funksjonen

En mobiltelefon mast hjelper overføring av radiosignaler mellom mobile mobile enheter i et nettverk. Et nettverk består ofte av visse områder av landet eller celler. Hver nettverk celle betjenes av én eller flere mobiltelefon Master. En mobiltelefon-mast kan ta form av en dedikert loddrett tårn eller en antenne enhet montert på en bygning.

Prosessen

Mobiltelefon masten består av elementer som en antenne for signalmottak, en effektforsterker og en sender-/ mottaker-enhet, som fungerer som en kombinert sender og mottaker. Sender/mottakeren klarer og sender signaler frem og tilbake mellom mobile kommunikasjonsenheter og også mellom kommunikasjonsenheter og høyere enheter som basestasjon kontrolleren.