Nnywellness.com

Hvordan å montere en direkte TV-mottaker på veggen


Hvordan å montere en direkte TV-mottaker på veggen

Veggmontering DirecTV mottakere på spesialisert utstyr hyller fornuftig steder hvor legge A / V møbler er upraktisk eller umulig. Dette er ofte tilfellet i soverom, barnas spille områder og kjøkken, der gulvet og counter plass er en premie. Selv om alternativene hyller har eksistert en stund, har deres popularitet økt som flere mennesker montere flatskjermer på veggen. Montering små komponenter er egentlig ikke mye annerledes enn å henge en tung hylle og krever grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

holde hus

• Finn en stud i ønsket Monteringsområdet i stud Finder. Holde veggbraketten mot dette stedet og merke fire hull på veggen gjennom kjettinglåsen med borekronen.

• Avsette veggbraketten. Borehull fire merket tidligere sikrer at stud's center er rammet i prosessen.

• Tilbake veggbraketten til veggen. Bruk den medfølgende bolter og socket skiftenøkkelen for å feste braketten på plass. Bruk nivået for å sikre mount er rett før strammer boltene fullt. (Det bør være nok spille i skruehull foreta mindre justeringer.)

• Sett U-formet sokkelen veggbraketten innen angitte mottak. Sikre innsatsen i mottaksområdet med små medfølgende skrue og Allen fastnøkkel. Feste over kosmetisk trim stykket å dekke den veggbrakett og trykk det to kosmetiske ende caps i endene av sokkelen med hammeren.