Nnywellness.com

Om Micropotentiometers


Om Micropotentiometers

Opprinnelig er kalt Reostater, potentiometers eller Potter, elektronisk kontroll som regulerer elektroniske signaler gjennom endringer i motstanden. Potentiometers er lineær eller roterende kontrollert og funnet i de fleste elektroniske enheter: Hvis en knute slås på en elektronisk enhet, oddsen er det er et potensiometer. Micropotentiometers ta teknologien for en standard pott og plassere den i en liten pakke designet for enheter som krever mikroelektronikk.

Potensiometer grunnleggende

Potentiometers er Elektromekanisk transduktorer, som når drevet, endre elektronisk motstand eller ohm, til et signal. Et eksempel er volumknappen på en liten radio; Når knotten er slått opp eller ned, endrer motstand for å øke eller senke volumet. Normal roterende potensiometeret har 270 grader av bevegelse fra den ene enden til den andre og er forholdsvis stor 1 tommer i diameter.

Micropotentiometer grunnleggende

Micropotentiometers utfører samme funksjon som standard størrelse potentiometers men er laget for enheter med bestemte funksjoner og størrelseskravene. Micropotentiometers er avanserte i forhold til standard Potter, som teknologien brukes gjør det mulig for dem å kontrollere motstand verdier i en mye mindre pakke. Elektronisk produsenter gjør dem i nesten enhver størrelse, konfigurasjonen eller elektrisk toleranse.

Micropotentiometer typer

På grunn av moderne teknologi, micropotentiometers funksjon med samme spesifikasjoner på de fleste standard størrelse potentiometers. RK08H-serien micropotentiometers fra ALPENE elektrisk tolerere motstand pluss eller minus 30 prosent og operere i en 50-volt AC system. Med en skaftlengde 1 mm og en bredde på 8,5 mm er de liten nok å passe på datamaskinen styrer med 1.6 mm tykkelse. Tilsvarende produserer Intersil micropotentiometers med motstand av 10, 50 og 100 prosent, som er ideelle for batteridrevet elektronikk deres lav spenning og strømforbruk.

Micropotentiometer programmer

Micropotentiometers finnes i mange elektroniske enheter som krever lite, utføre tilstrekkelig komponenter, avhengig av enheten. Micropotentiometers finnes på datamaskiner, videokameraer, videospillere og kontrollpaneler for lyd og video miksing utstyr. Noen micropotentiometers kalles trimpots eller trimming, og er utformet for "set and forget"-programmer. Trimming brukes ofte til å klippe en motstand verdien og sette bias gjeldende på power forsterkere.


relaterte artikler