Nnywellness.com

Hvordan bytte av hjulet lagrene på en 2000 Sunfire


2000 Pontiac Sunfire var tilgjengelig i SE todørs, SE firedørs og GT to-dørs modeller. Standardmotoren SE modeller var en 115-hestekrefter, 2.2-liters, innebygd fire-sylinder. GT ble utstyrt med en 150-hestekrefter 2,4-liters, innebygd firesylindret motor, som var også en valgfri motor for SE-modeller. Av hjulet lagrene på 2000 Sunfire var en integrert del av wheel hub montering.

Instruksjoner

• Plasser hjulet parkeringsklosser bak begge bakre dekk. Fjern hjulet dekker eller center caps fra begge forhjulene. Løsne, men fjerner ikke aksel mutterne på begge CV aksler breaker 1/2-tommers stasjon og en M20-1.5 spindel mutter socket.

• Løsne det forside lug vanskelige problemer med en dekk jern. Øke foran Sunfire med en knekt. Stedet jack står under foran subframe medlemmene på hver side av motoren. Senk bilen på jack står. Fjern det forside lug vanskelige problemer og fjerne begge forhjulene fra Sunfire.

• Fjerne caliper festeboltene med en 3/8-tommers-stasjonen ratchet og et Sekskantet hode sylinder. Fjern caliper fra samlingen brems, bruker en liten Lirk bar hvis nødvendig. Henge det foran caliper på foran spankulere coil våren, med en metall kleshenger eller metall krok. Fjern foran rotoren og plasser rotoren av arbeidsområdet.

• Roter akselmutteren til den ytre kanten av mutteren er flush med slutten av akselen. Strike slutten av akselen på mutteren med en gummihammer, til aksel dukker løs fra inne i hub forsamlingen. Ikke bruk en metall eller ballen peen hammer Strike akselmutteren. Skyv akselen innover med håndflaten din, om det er bevegelse i samlingen hub.

• Sett inn en T55 Torx socket på slutten av filtypen 3/8-tommers-stasjonen. Sett inn filtypen gjennom hullene i ansiktet hub til hub med montering bolter. Linje Torx bit med montering bolten og forsiktig trykker den ytre enden av filtypen til sikre litt sitter ordentlig i hodet på bolten. Installer en skralle på slutten av filtypen og fjern montering bolten mot klokken. Repmove alle tre montering bolter.

• Fjern hub montering fra forsiden av styringen knoke, ved hjelp av en 3-5 pund mini slegge bakfra. Hammer huben bærer fra flere forskjellige vinkler for å skille den fra den styringsgruppe knoke. Trekke navet av hånd når det er knoke.

• Rense rust fra innsiden kant i styringsgruppen knoke og ansiktet til den styringsgruppe knoke som hub montering monterer på. Bruk en stålbørste eller 80-korn metall sandpapir for å rengjøre knoke for å avsløre skinnende metall. Legg til anti-gripe mot knoke, iwhere hub skal monteres. Legg til anti-gripe på innsiden av knoke flensen som hub lageret går gjennom.

• Belegge de indre rier av din nye bærer med anti-gripe for å forenkle innsetting akselen gjennom nye huben. Belegge de ytre rier av akselen med anti-gripe også. Sett den nye huben bærer montering på Sunfire, og hold den på plass med én hånd. Skyv akselen CV forsiktig gjennom nye huben bærer fra bak rattet knoke. Installere aksel mutter vaskemaskinen og akselmutteren med hånden.

• Legge til en 1/2-tommers-stasjonen til 3/8-tommers-drive adapter på din 1/2-tommers-stasjonen momentnøkkel. Installere T55 Torx og forlengelse på en av montering bolter. Stram montering bolter til mellom 60 til 70 fotpund av dreiemoment.

• Installere brems rotoren til den nye hub monteringen. Slå en enkelt lug mutter på en av de, og spinne det til den presser mot ansiktet av rotoren. Dette vil holde rotoren under brems installasjonen. Vikle et håndkle rundt slutten av din liten Lirk bar. Sett inn snuse bar slutten mellom to bremseklossene på den fronten caliper. Forsiktig lirke den innenbords bremsekloss innover for å komprimere caliper stempelet litt. Installere caliper over rotoren og montering boltene til 40 fotpund med en 1/2-tommers stasjon momentnøkkel og et Sekskantet hode sylinder.

• Gjenta trinn 3 til 11 for å fullføre huben bærer erstatning på den andre siden av Sunfire, hvis aktuelt. Installer forhjulene og tettsittende det lug vanskelige problemer med en dekk jern, i en stjernemønster. Lavere Sunfire til bakken. Stram aksel nut(s) til mellom 140 og 180 fotpund av dreiemoment, bruker din momentnøkkel og M20-1.5 spindel mutter kontakten. Stram forhjul lug nøtter, i en stjernemønster, til 100 fotpund.

• Pumpe gasspedalen fem til sju ganger, eller til den er fast. Dette sete putene tilbake på rotorene.

Tips og advarsler

  • Det anbefales at du erstatter begge hub kulelager samtidig. Dette vil styrke integriteten av front-wheel-drive fjæring og styring system.
  • Noen auto deler butikker har verktøy låne programmer som lar deg låne verktøy med et innskudd.
  • Aldri heve et kjøretøy på ujevnt underlag eller en skråning. Løfte en bil på ujevnt underlag kan forårsake knekt og jack står å kollapse.