Nnywellness.com

Hvordan å vaske bilen felger og dekk


Elsker du virkelig bilen? Hvis svaret er ja, så lese tipsene vaske bilen felger og dekk - de vil forlate din bil ser og føler nye. Når noen ser på en bil, er felger og dekk en av de første stedene øyne bevege seg mot. Hvis du er klar til å handle eller selge bilen, må du følge disse instruksjonene for å hjelpe din annenhåndsverdi.

Instruksjoner

Du skal vaske felger og dekk en om gangen, så denne fremgangsmåten gjentas fire ganger. Først fylle bøtte med varmt vann og legge til flytende såpe. Vanligvis to capfuls av såpe er alt som trengs for en bøtte.

Neste, spray rim og dekk grundig med slangen vann for å fjerne alle overflaten smuss. Nå, dyppe den oppvaskmaskin penselen i såpe og skrubb utsiden av dekket og felgen.

Pat tørr rim og utsiden av dekket med en av klut bleier, bør du ha en bleie per hjul. Nå gjelder det dekk skinne dekket bare, bør gjøre din hjul vises "super svart". Jeg foretrekker en dekk skinne svamp i motsetning til spray fordi det er renere.

Nå tørk felgen med bleie, betaler oppmerksomheten å fjerne dekk glans materiale som har fått på felgen. Dette vil også fjerne alle overflødig skitt på felgen som ikke er skilt eller sprayet av.

Endelig dyppe en tannbørste i vannet varmt, såpe og bruke den til å få i sprekkene der fingrene ikke passer på felgen. Kontroller at det er en gammel tannbørste, så bust vil være veldig myk og fleksibel. Til slutt, tørke felgen tørr igjen med bleie.

Nyt utseendet showroom felger og hjul.

Tips og advarsler

  • Når du er ferdig, kjører klut bleier gjennom vaskeri (ikke med klær) så du kan bruke dem i fremtiden. Du kan også bruke gamle tannbørste og oppvaskmaskin penselen.