Nnywellness.com

Hvordan bygge en trippel Sub-boks


Hvordan bygge en trippel Sub-boks

For musikkentusiaster som elsker å høre bass toner, legger en trippel subwoofer boksen til resultatet av en lyd system. Bygge en høyttaler-boksen må retten materiale. Profesjonell subwoofer boksen produsenter bruker middels tetthet fibertre fordi det er solid og lett å arbeide med og finish. MDF, som noen kaller det, maler godt og for de som liker teppet dekket høyttalere, overholder lim lett MDF. Dette gjør dekker boksen sub med teppe et blunk.

Instruksjoner

• Plass en av 35-3/4 tommers styrene på en worktable. Mål fra en av 13-1/4 tommers sidene og gjør merker på 7-1/8, 17-7/8 og 28-5/8 inches. Sett innramming kvadrat på merkene og tegne linjer over 13-1/4 tommers bredde av styret.

• Mål fra den ene enden av linjene og lage et merke på 6-5/8 inches. Dette markerer midten av tre høyttalere. Merk dette stykke som foran sub-boksen. Gjenta denne fremgangsmåten med en annen 35-3/4 tommers bord og Merk den som baksiden av boksen sub.

• Angi kompasset på 4-3/8 tommer. Sett tuppen av det på center merkene på brettet som foran og tegner sirkler. Angi kompasset på 1-1/2 tommer og tegner sirkler på brettet som baksiden av boksen. Bore 3/8-tommers hull for jigsaw bladet i midten av alle sirkler og skjær ut sirkler med stikksag.

• Borehull tre 3/16-inch 3/8 tommer fra 13-1/4 tommers side og styrene. Gjøre ett hull 1 tomme fra langsiden og en i midten.

• Bruk lim på 13-1/4 tommers kantene av 11-3/4 av 13-1/4 av 3/4-tommers styrene. Dette er sidene av boksen sub. Sikre dem mellom foran og tilbake med 1-1/2-inch gips skruene.

• Legg de resterende to 35-3/4 tommers kortene på tabellen. Dette er toppen og bunnen av boksen. Borehull tre 3/16-inch 3/8 tommer fra de fire sidene av hvert bord. Gjøre hullene ca 1 tomme fra hverandre.

• Lim gjelder synlige kantene på front, rygg og sider og plassere en av 35-3/4 tommers styrene på den. Sikre den med gips skruene. Snu boksen og gjenta prosessen.