Nnywellness.com

Hvordan du hekte en Videospiller til parabolen nettverk


Trekke opp en video kassetten registrert til parabolen nettverk satellittsystemet er enkelt så lenge du vet hvordan signalet rutes. Hemmeligheten er å koble det så signalet reiser fra satellitt mottakerboksen gjennom Videospilleren og deretter til TV-apparatet. På denne måten kan du se både satellitt kringkasting og noen videobåndet når som helst, og du kan også spille inn noe på parabolen nettverk på en video tape. Denne tilkoblingen kan gjøres med en koaksial eller RCA kabler, men koaksial kan være den beste veien å gå.

Instruksjoner

• Koble koblingen mellom mottakerboksen parabolen nettverk og TV-apparatet. Dette gjelder spesielt hvis denne tilkoblingen er laget med en koaksialkabel, som er mest sannsynlig. Koble den på mottakerboksens port.

• Koble mottakerboksen til Videospilleren ved å koble en av mottakere utgang portene til en VCR-innganger. Begge enhetene har koaksial tilkoblinger som fungerer, og dette kan være det foretrukne alternativet. Hvis Videospilleren har RCA inngangene, kan en RCA-kontakt brukes. Videospillere RCA inngangene finnes fronten av maskinen.

• Koble Videospilleren til TV-apparatet. Hvis TVEN har fremdeles koaksialkabelen strekker seg fra det (fra hvor du koblet mottakerboksen), kan du bruke den samme kabelen. Koble den gratis enden til utdataporten videospilleren. Koble strømledningen videospillere når du er ferdig med denne oppkobling.

• Angi videospillere kanal mottakeren på samme TV-kanal som bærer satellitt TV-signalet. Dette er vanligvis Channel 3. Videospilleren har ofte en linje i kanal (vanligvis kalt "L-1") som må brukes i stedet.

• Slå på TV og satellitt for å kontrollere at du har riktig tilkobling. Hvis du ikke får satellittsignalet, koble ikke du ledningene riktig. Se forbindelser på Videospilleren. Kabelen som er koblet til satellitt-boksen må være i en Videospiller-porten som sier "IN." Kabelen som er koblet til TVEN må være i en port som sier "OUT".

• Slå Videospilleren over til test signalet. Dette innebærer to knapper - Power-knappen og knappen "TV/Video". Hvis du fortsatt får satellitt kringkasting, er alt fint. Hvis du får en blå skjerm eller noe lignende, ikke er Videospilleren satt til høyre kanal.

Tips og advarsler

  • Hvis du har riktig kabel-tilkoblinger, men får en blå skjerm når Videospilleren er på, kan du fortsatt spille en kassett på TV uten problem. Men du kan ikke spille inn noe på parabolen nettverk med mindre du stille Videospilleren til riktig kanal.