Nnywellness.com

Hvordan fjerne en forrett fra en 2001 Mustang GT


Hvordan fjerne en forrett fra en 2001 Mustang GT

Startmotoren til en 2001 Mustang GT gjør samme jobb på andre kjøretøy - det viser svinghjulet på motoren bruker strøm fra batteriet for å starte bilen. Få det er litt mer komplisert enn på noen biler, som det er et par ting på måten som kan gjøre prosessen litt lengre. Uansett, er dette fortsatt en gjør det selv jobb som kan gjøres hjemme.

Instruksjoner

• Pop panseret og bruke en åpne slutten fastnøkkel til å fjerne den negative terminalen på batteriet, så positiv terminalen. Løft opp foran bilen med jack og sette den på jack står. Kontroller at bilen er på stands før gjennomgang under den.

• Gjennomgå under bilen og finne starteren på førersiden av motoren. Det kan være en oksygen sensor braketten på måte å få tilgang til den. I så fall fjerne selen til sensoren med hendene og unbolt braketten fra motoren bruker 3/8-tommers ratchet og socket.

• Koble til strømnettet på starteren bruker 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel. Deretter unbolt starteren fra motoren bruker ratchet og senk den ned nøye.

Tips og advarsler

  • Startmotoren er tung, så vær forsiktig når du senker det ned.