Nnywellness.com

Hvordan erstatte takluke på en Lexus 400 H


Å ha en fullt fungerende takluke med din Lexus 400 H kan være flott på en varm sommerdag. Konstant bruk kan føre til deler av takluke å bryte ned og skadet. Når dette skjer må du erstatte den med en ny. Erstatte takluke på din Lexus er en oppgave som tar bedre del av en ettermiddag å fullføre. Du kan bestille en takluke for Lexus modellen fra din lokale auto forsyning butikken.

Instruksjoner

• Høyne panseret og koble kabelen fra den negative terminalen på batteriet, via en pipenøkkel.

• Bruk skiftenøkkelen for å fjerne skruene knyttet til takluke glass ruten klemmer. Fjern klemmer og løfte glasset ut av rammen. Bruk en skarp kniv til å klippe bort gummi trim fra rundt takluke. Lage en rift i trim og arbeide rundt rammen, trekke trim med fingrene.

• Fjern skruene som fester headliner og vind deflector til takluke bruker en Phillips-skrutrekker. Løft dem begge fra takluke. Fjerne festebolter knytter takluke til bilen tak. Påfør et lag med fugemasse remover på selene rundt kanten av takluke. Vent 30 minutter for det fjerne å løsne selene.

• Bruk en gummihammer til forsiktig kablene takluke rammen, og fjerne den fra taket åpningen.

• Plasser nye takluke inn i åpningen, og sikre det på plass ved å knytte nye festeboltene. Påfør et lag med takluke fugemasse rundt rammen å sikre det på plass. Vent 30 minutter for segl sette.

• Plasser nye headliner og vind deflector på takluke og sikre dem på plass med deres skruer. Plasser nye trim rundt kanten av takluke og sikre det på plass ved hjelp av klippene i settet.

• Passe den nye glass-ruten i takluke rammen. Plasser klemmer tilbake over glasset og sikre på plass ved å stramme sine bolter. Fest negative kabelen på batteriet terminal.