Nnywellness.com

Hvordan vet jeg om jeg er blokkert fra å sende meldinger i BlackBerry PIN meldinger?


Programmet BlackBerry Messenger er et direktemeldingsprogram som lar brukerne sendte IMs via telefonnummeret eller via BlackBerry produkt-ID-nummeret. Du kan slette kontakter fra BlackBerry Messenger til personen i IMing deg, som sletter telefonnummeret og PIN for kontakten, samt annen informasjon i oppføringen. Det er vanskelig å vite hvis du blir blokkert fra å sende BlackBerry meldinger via BlackBerry PIN. Men kan du se etter noen ledetråder hvis du tror noen har blokkert deg på BBM Instant Messenger.

Instruksjoner

• Trykk eller trykk på meny-tasten for å åpne Hjem-skjermen. Bla til og Merk BlackBerry Messenger-ikonet. Trykk eller trykk styreflaten for å åpne programmet.

• Klikk kontakten du mistenker kan ha blokkert deg, i listen "Kontakter" i BBM-grensesnittet. Bla til og velg PIN-koden til å sende meldingen via en PIN-tilkobling.

• Skriv inn en lynmelding til mottakeren og trykk eller Tapp på "Meny"-knappen. Bla til og merk "Send."

• Vent noen minutter på svar. Hvis du ikke får et svar, Vis øyeblikkelig meldingens status i chat vinduet. Hvis merket kontrolleres og en "D" er angitt i det IM Status, har meldingen kunne leveres til mottakeren. Hvis avmerkingsboksen er merket, og ingen "D" finnes, kan du blokkeres fra å sende PIN meldinger eller bestemte mottakerens BBM. Hvis du har slettet fra kontaktlisten BBM, kan meldingen ikke leveres.

Tips og advarsler

  • Prøv å sende mer enn én mottaker en BlackBerry Messenger PIN-melding. Det er mulig første mottakerens enheten er slått av eller ute av tjenesteområde.