Nnywellness.com

Ulempene med Smart-biler


Ulempene med Smart-biler

Begynnelsen i 1993, begynte ideer å flyte for en "smart bil," som skulle være utformet for å tilby en gass effektiv bil som var kompakt, enkel å håndtere og rimelig. Etter blir kjøpt av Daimler-Benz i 1998, salg begynte i ni europeiske land, og raskt ble et populært valg blant forbrukere, ifølge en rapport fra Edmunds.com. Det har vært mange varianter av modeller opprettet siden, og selv om de appellerer til noen, smart biler er ikke uten ulemper.

Kjørelengde

Utviklet spesielt for å være drivstoff effektiv, smart biler gjennomsnitt bare 32 miles til gallon i en studie gjort av TreeHugger.com. Dette er en spesielt imponerende rate for smart car, som Environmental Protection Agency anslår at gjennomsnittlig sats for motorvei eller byen reiser bør være rundt 36 miles per gallon når du kjører disse modellene.

Ytelse

Smart bilen er bygget med en tre-sylinder motor som skifter sakte og kamper når du kjører over 80 mph. Bilen rister ved høye hastigheter, og hjørner dårlig, noe som gjør det svært vanskelig å håndtere. Det viser også utsatt for jettegryter og sprett landskap, som suspensjon priser godt under antall TheTruthAboutCars.com.

Størrelse

Smart bilen kommer ikke med perks av å være en liten bil, som ville bety bedre håndtering og bedre drivstofføkonomi. I stedet lykkes det i å være kort (åtte fot i lengde) som gjør for enklere parkering, men tilbyr ingen andre fordeler.

Pris

Med 2009 priser på en smart bil alt fra $12,000 til $20.000 er det ikke noe rimeligere enn sammenlignbare biler som tilbyr bedre gass kjørelengde, som Toyota Yaris, som vanligvis går fra $12,000 til $15.000 og kan få opp til 36 miles per gallon på motorveien.

Tilgjengelighet

Selv om noen modeller av smart bilen er tilgjengelig i USA, er mer drivstoff-effektive diesel drevet smart biler eksklusivt til Europa. Smart biler som er tilgjengelige i Amerika er vanskelig å finne. I mars 2009 tilbys bare 75 forhandlere over hele landet et lite utvalg av smart-biler, gjør utstyret svært knappe.