Nnywellness.com

Installasjon av en eksos Manifold pakning på en Ford 460


Klengenavnet Ford 385 på grunn av objektstreken Veivaksel, ble på 460-kubikk tommer Ford V8 først til forbrukere i 1968. Denne motordesign ble delt mellom 370 og 429-kubikk tommer kassene og vil være den siste store blokk designen som Ford ville utvikle. Akkurat som alle andre motorsport, bør vedlikeholdsplan av 460 gjenspeile mengden stress på kraftpakken, for eksempel miles drevet og hvordan det er drevet. Hvis du begynner å merke en nedgang i kraft eller lekkasjer i motorblokken, være eksos manifolder skyldige.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et flatt sted og sette på parkeringsbremsen. Jack fronten av bilen ut av bakken til understellet. Stedet jack står bak hver forhjulet, sørge for at de er i midten av rammen. Lavere står bilen på kontakten å stabilisere.

• Koble den negative terminalen på 460's batteriet. Angi denne kabelen til side slik at det ikke bakken selv til batteriet eller noen andre metalloverflate under installasjonen.

• Gjennomgå under bilen til eksos manifold av motoren. Skru ut skruene som varmeskjold og fjerne den fra manifold. Løsne muttere og bolter som holder fabrikken eksos manifolder med motorblokken, men fjerner ikke manifold ennå. I 460 er en V8, har den to eksos manifolder med fire interlacing rør for eksos flyt.

• Skru boltene som holder eksosmanifoilen til eksosrør. Skyv den manifolden ut fra eksosrøret. Nå fortsette å fjerne skruene som holder eksos manifolder på motorblokken. Trekk manifolder av motorblokken og sett til side.

• Fjerne eksos manifold pakninger som skiller manifolder fra motorblokken. Eventuelt skrape noe bygger av materialer som har dannet på motorblokken overflaten gjennom årene.

• Installere nye pakninger på topplokket, sikrer at hevet overflaten av det nye pakninger ansiktet retning at nye manifolder installeres. Disse pakninger bør passe veldig lett over stud bolter av topplokket.

• Skyv hver av ny eksos manifolder på plass, slik at hver og en passer rett over nylig installert pakninger. Hånd-festeskruen hver muttere og bolter på plass slik at nye manifolder holde på plass før du dreiemoment disse boltene. Bolt nederst hver ny eksos manifold til eksosrør. Nå ferdig torquing hver av manifold bolter til 30 fotpund.

• Koble den negative terminalen tilbake til motoren batteri og lavere bilen av jack står. Start 460 motoren og overvåke områdene rundt ny eksos manifolder for lekkasje.

Tips og advarsler

  • Bruk vernehansker og vernebriller hele tiden under fjerning og installasjon.
  • La din motoren avkjøle helt før du utfører vedlikehold.