Nnywellness.com

Hvordan fjerne SIM-kortet på en mindre motor Opplevelsen V750 opp


Hvordan fjerne SIM-kortet på en mindre motor Opplevelsen V750 opp

Motorola eventyret er en vendes telefon tilgjengelig for bruk med flere tjenesteleverandører. Opplevelsen V750 opp har et SIM-kort som lagrer din informasjon. Ved å fjerne SIM-kortet og sette den inn på en annen telefon, kan du overføre informasjon som ditt telefonnummer, telefonbok og lagrede tekstmeldinger. For å fjerne SIM-kortet, må du først åpne batteridekselet.

Instruksjoner

• Slå av Motorola eventyr ved å holde nede den røde "Power"-knappen i flere sekunder før skjermen slås av. Ikke åpne batteridekselet eller fjerne batteriet eller SIM-kortet fra telefonen mens den er slått på som du kunne skade kortet eller batteriet og miste all informasjon.

• Snu telefonen slik at baksiden vender mot deg. Trykk ned utløsningsknappen ligger mot toppen av telefonen med én finger for å frigjøre batteridekselet. Skyv batteridekselet mot bunnen av telefonen til det løsner. Med av dekselet, forsiktig tak toppen av batteriet og trekk rett ut å fjerne den.

• Trykk ned på den ovale knappen mot toppen av innsiden av batterirommet å løslate SIM-kortet. Sakte side SIM-kortet frem til den når toppen av telefonen. Ta det med to fingre, og dra den ut fra batterirommet. Vær forsiktig med å klø eller bøyer kortet når det kan skade den og du kan miste informasjon.

Tips og advarsler

  • Kontakt kunden assistent i butikken du kjøpte den nye mobilen fra for instruksjoner om hvordan å sette inn SIM-kortet i den nye telefonen. I noen tilfeller kan inn ansatte på tjenesteleverandørens butikken SIM-kortet å unngå skade kortet eller telefonen selv.