Nnywellness.com

Hvor å konfigurere noen Microsoft Exchange e-postkontoen på iPhone


Hvor å konfigurere noen Microsoft Exchange e-postkontoen på iPhone

Apple iPhone har mange funksjoner for å tiltrekke seg ulike brukere; en funksjon å tiltrekke forretningsfolk er Iphone's evne til å synkronisere med en Microsoft Exchange-e-postkonto. Denne funksjonen frigjør forretningsbrukere å bringe en bærbar PC for å vise sine office e-postkontoer, kalendere, eller kontakter. brukere kan fortsatt være koblet til kontoret når ikke fysisk. Microsoft Exchange er en e-postserver brukes av forskjellige virksomheter til å administrere kontoer for e-post.

Instruksjoner

• Slå på iPhone og Velg ikonet. Innstillinger-menyen trykk "E-post, kontakter, kalendere."

• Velg "Add Account" under fanen kontoer. Dette vil bringe opp en ny skjerm som vil gi deg muligheten til å sette opp en Microsoft Exchange-e-postkonto sammen med andre e-postkontoer.

• Klikk på alternativet Microsoft Exchange. Angi kontoinformasjon for e-post i pop opp skjermen som vises.

• Skriv inn i Microsoft Exchange e-postadresse, brukernavn og passord. Du får også gi e-postkontoen en beskrivelse for å skille den fra andre kontoer du har. Velg "Neste"-knappen når du er ferdig.

• Skriv inn Microsoft Exchange-serverinformasjonen der det står "Server" og trykk på "Neste". Den neste skjermen lar deg slå "På" alternativer du vil synkronisere med på iPhone. Du kan velge for å synkronisere din e-post, kontakter eller kalender til iPhone. Trykk på "Lagre".

• Trykk på "Hjem" knappen på iPhone for å gå til startsiden. Trykk på e-postikonet, og du vil se Microsoft Exchange e-postkontoen oppført som en av e-postkontoene. Velg Microsoft Exchange e og vise innboksen. E-post lastes ned til iPhone som den synkroniserer med Microsoft Exchange-serveren.