Nnywellness.com

Bruke en mobiltelefon batteri til å drive andre elektronikk


Bruke en mobiltelefon batteri til å drive andre elektronikk

Nesten alle mobile elektroniske enheter som bruker batteri er avhengige av litium-ion batterier. Disse batteriene har lang levetid, oppladbare og lettere enn de fleste andre alternativer. Hvis du ikke lenger bruke en mobiltelefon, men fortsatt har batteriet, er det mulig å bruke batteriet for å drive andre elektronikk med riktig kort. Dermed kan gjøre utstyr litt vanskelig å holde, batteriet ikke vil være perfekt for hardware design, men dette oppsettet gir deg med et ekstra batteri.

Instruksjoner

• Kontrollere spenningen på din mobiltelefon lithium-ion Akkumulator. Det sier denne informasjonen på undersiden av enheten.

• Kjøpe en adapter for batteriet. Adaptere er hovedsakelig utformet for bruk med andre mobiltelefoner, men det er mulig å bruke utstyret til makten andre enheter som bruker samme mengde volt. Et produkt med en høyere spenning kravet ikke er slått på, og noe mindre kan være skadet på grunn av overdreven spenningen. Du finner disse kortene på mange elektronikkbutikker og gjennom retail leverandører på nettet.

• Skyv den opprinnelige mobiltelefon lithium-ion Akkumulator inn batteriet kortet. Kortet må være utformet både for spenningen på telefonen og enheten du bruker den med, som kortet har riktig liggende og koblingspunkt koble til utstyret.

• Utstyret, og det vil slå på ved trekker strøm fra mobiltelefon batteriet. Når som helst kan du koble utstyret og lade den med den gamle mobiltelefonen og laderen.