Nnywellness.com

Chevy HHR eksos Tips


Chevy HHR eksos Tips

Eksos tips fest til enden av Chevy HHR tailpipe. Selv om de ikke påvirker ytelsen til bilen, legger tips til en sporty utseende. For å finne tips som fungerer med modellen HHR, måle diameteren på tailpipe på bredeste. Innløpstrykk diameter eksos tips du bør kunne passe dette diameter.

Materiale

Eksos tips er vanligvis laget av stål; Imidlertid kan finish på tips variere. Den mest populære tipset er polert rustfritt stål. Produsentene av tipsene hevder at polert rustfritt stål varer lenger enn andre typer eksos tips. En annen type av avslutning er trippel krom plating. Disse tipsene har en speilblanke finish. Til slutt, noen produsenter begynner å sort krom tips. Rustfritt stål tips for HHR eksempler på modeller 35134 fra Magnaflow og 20109 fra Borla. PaceSetter gjør en rekke forkrommet tips og sorte Tupper.

Størrelse

Tailpipe diameteren på HHR bestemmer innløp størrelsen eksos tips. Men kan lengden og ytre diameter diameter variere etter smak. Den bar diameter og lengde påvirker ikke ytelse, slik at du kan velge en som ser best for HHR. Større bar tips vil gi HHR utseendet på et stort diameter egendefinerte eksosanlegg. Lengden på spissen skal være lang nok slik at den er synlig fra utsiden av kjøretøyet.

Stikkontakt stil

Eksos tips kan ha forskjellige stilen stikkontakten kjeder. Avrundet og rektangulære er et vanlig valg tilbys av produsenter av disse tipsene. Andre alternativer er enkelt og dobbelt bar tips. En dobbel bar tips har to men kan knytte til en enkelt uttak eksosrøret. Dobbel bar tipsene vil gi HHR utseendet på en dual pipe, høy ytelse eksosanlegg. Selskaper som gjør disse tipsene inkluderer Magnaflow, Borla, PaceSetter, MBRP og Gibson.