Nnywellness.com

Hvordan du Wire en motorsykkel Dynamo


Hvordan du Wire en motorsykkel Dynamo

Bedre kjent som en generator, er dynamoen av en motor en integrert komponent som holder batteriet til motoren belastes. Den regulerer også gjeldende til elektriske komponenter, for eksempel tenningen og belysning systemer. Hvis en alternator begynner å svikte, motorsykkelens frontlys vil svak eller tenningen vil mislykkes. Det eneste alternativet er å erstatte dynamoen, ledninger i en ny å holde sykkelen på veien.

Instruksjoner

• Finn Dynamo dekselet på motorsykkelen, enten til venstre eller kjøre side av motoren. Det vil være den største komponenten stikker fra siden. Fjern noen av nødvendige eksos delene samt andre komponenter til Dynamo dekselet. Plass avløp pan under alle slanger som skal kobles. Bruk en skiftenøkkel, kontakten eller skrutrekker etter behov.

• Koble batteristøpslene og sett dem til side der de ikke berører hverandre eller metall. Fjern Dynamo dekselet med riktig verktøy og finne ledningsnett for dynamoen. Koble det og alle andre tilknyttede telegrammer, bemerker deres plassering og merke dem om nødvendig.

• Unbolt dynamoen fra motoren med en kontakt eller en skiftenøkkel. Fjerne festebolter og braketten og erstatte gamle dynamoen med en ny. Feste den på plass og veggmonteringsbraketten over den. Knytte bolter, stram og legge ledninger til nye dynamoen.

• Koble Dynamo dekselet og erstatte alle slanger og andre komponenter du fjernet på vei inn. Fylle alle væsker som kreves og koble fører til batteriet. Start motoren og sjekk å sikre alt ble installert riktig og nye dynamoen arbeider.

Tips og advarsler

  • Modellen, år og tilpasningsnivå av sykkelen kan endre den nøyaktige plasseringen av dynamoen, samt noen deler som må fjernes for å få tilgang til den. Total fjerning/installasjonen er imidlertid den samme for de fleste motorsykler.