Nnywellness.com

Forskjellen mellom aktiv støyreduksjon & hodetelefonene


Forskjellen mellom aktiv støyreduksjon & hodetelefonene

Aktiv bråk reduksjon hodetelefoner og støy hodetelefonene er to måter å si samme. Begge se hodetelefoner som aktivt overdøve støy ved å opprette en lyd i hodetelefonene som tellere og avbryter ut støyen kommer fra utsiden av hodetelefonene.

Hvordan bråk avlysning fungerer

Aktiv støyreduksjon er akkurat hva det høres ut som - aktiv prosesser i hodetelefonene som arbeider for å redusere støy forstyrrer muligheten til å høre. Når aktivert, finne hodetelefonene først frekvensen av lydene rundt bæreren. De deretter sende ut lyd-bølger av riktig frekvens for beste avbryter ut de omgivende alarmer. Disse aktive prosesser er grunn støy støydemping hodetelefonene anvende en strømkilde, vanligvis et batteri.

Hvilke hodetelefoner bør du velge

Det er en rekke bråk avlyser hodetelefonene tilgjengelig for kjøp. De varierer i pris fra $25 til hundrevis av dollar. I dette tilfellet pleier du å får hva du betaler for. Den bedre støyreduksjon teknologien finnes i dyre merkevarer hodetelefoner. Som med de fleste ting, det beste alternativet er å finne et rettferdig kompromiss hvor mye du har råd til å betale, og den beste kvaliteten du kan få for den prisen.

Hvor effektivt er støyreduksjon

Selv de beste støy støydemping hodetelefonene eliminere ikke fullstendig all støy. Teknologien er best avlyser fly motor Spartakus og andre statisk støy og mindre effektiv på blokkere ut andre lyder som samtale. Så hodetelefonene kan synes å fungere bra på et fly, men ikke så bra på en tur sentrum på t-banen. Men noen støy fjerning hjelper, da volumet kan senkes på hva du lytter til, og som kan forhindre hørselstap.

Alternativer til aktiv støyreduksjon

Det finnes alternativer til aktive støydempende hodetelefoner. Det er også passiv støyreduksjon. Mens aktiv støyreduksjon aktivt avgir lyd å støy, blokkerer passiv støyreduksjon det være middel for lydisolering. Dette gjøres med polstring. Så jo større hodetelefonene mer padding kan brukes. Øretelefoner bruke fleksible tips som samsvare med formen av det øre kanalen og forsegle den av fra lyder utenfor.