Nnywellness.com

Hvordan du kobler en JVC kameraet til en Casio projektor


Hvordan du kobler en JVC kameraet til en Casio projektor

JVC videokameraer har flere alternativer tilgjengelig for å henge opp til en ekstern video kilde. Datamaskin du har en USB- og FireWire, men hvis du vil koble til en digital projektor, for eksempel en Casio projektor, har du to flere tilkoblinger tilgjengelig. Hvis du bruker et vanlig videokamera finnes en RCA video inndataalternativet; HD-kameraer har en HDMI-kabel tilkobling funksjonen.

Instruksjoner

• Bestemme om et JVC videokamera og Casio projektoren har HDMI input alternativer. Hvis både HD skal du har gjensidig HD tilkobling portene. Dette er den høyeste kvalitet video oppkobling tilgjengelig, så du vil bruke dette alternativet.

• 3,5 mm-enden av kabelen inn "Linje ut" porten til standard-definisjon video kameraet. Koble HDMI-kabelen til "HDMI ut"-porten på kameraet JVC hvis videokameraet er HD.

• Koble den gule RCA-videokabelen til "Video In" porten på Casio projektoren. Fest den motsatte enden av HDMI-kabelen til "HDMI In" porten på Casio projektoren, hvis bruker HDMI-alternativet.

• Slå på JVC videokamera og Casio projektoren. Velg enten "Video" inndataalternativet eller "HDMI" og JVC videokamera mate laster på projiserte overflaten.