Nnywellness.com

Hvordan erstatte tennpluggen ledninger på en Chevy Beretta


Tennpluggen ledninger på din Chevy Beretta bør erstattes hver 30 000 miles. Plugg ledningene er ansvarlig for å levere gnisten til motoren sylindere fra makt distributør. Dette er en avgjørende elektriske komponenter. Hvis ledningene ikke fungerer normalt, vil du ikke få en tilstrekkelig gnist å antennes pluggene og opprette forbrenning nødvendig for at motoren skal kjøres. Du kan få nye tennpluggen ledninger på noe auto deler butikken. Du bør arbeide med bare en plugg samtidig.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din Beretta og Finn tennpluggen ledningene går langs toppen av motoren.

• Ta en av plug ledninger (det ingen spiller rolle hvilken som du starter med) til pluggen, og vrikke pluggen og tilbake mens du trekker på den. Det burde komme rett opp på toppen av motoren.

• Følg plug ledningen til distributør, og trekke ut pluggen av distributøren på samme måte som du fjernet det fra toppen av motoren.

• Koble nye ledningen med samme lengde som gamle plug wire på motoren og distributør. Passe små plug slutten av ledningen over Distributør elektroden, og skyv den på plass for å sikre den til distributør. Deretter inn i den store enden av plug ledningen ned motoren tennpluggen godt, og trykk den over toppen av tennpluggen.