Nnywellness.com

Hvordan fjerne dynamoen på en BMW 325


E30 generasjon BMW 325 var del av andre generasjon av denne populære modellen. Som alle tyske bilen (eller de fleste biler for saks skyld), 3 serien kan være dyrt for å fastsette hvis det er tatt til en butikk som spesialiserer BMWs. skifte dynamoen på denne modellen er faktisk ganske lett å utføre, og noen med litt erfaring og de riktige verktøyene kan få jobben gjort i et par timer eller mindre.

Instruksjoner

• Koble kabelen fra den negative terminalen på batteriet. Finn dynamoen, som ligger foran, venstre side av motoren og vil ha et belte knyttet til det, og som kjører den når bilen kjører.

• Fjerne beltet som driver dynamoen. Fjerne små plast hetten som dekker og beskytter strammer. Den riktig størrelse Allen verktøyet i strammer og slå den med eller mot klokken - retning, avhenger av året for bilen. Skyv beltet av strammer når det er løsnet og manøvrere det ut av motoren bukten.

• Unbolt dynamoen fra pivot braketten socket og ratchet. Siden beltet holder dynamoen tett, er det bare holdt med en bolt på pivot braketten. Det er ganske lett å fjerne.

• Koble til strømnettet som er festet til baksiden av dynamoen. Tegne et diagram over hvordan og hvor ledninger er festet eller ta et bilde slik at ledningene er nytt fastened på baksiden av dynamoen i riktig retning. Hvis de er installert feil, kan det skade det elektriske systemet.

• Fjerne mutteren som holder skivene på gamle dynamoen. Den beste måten å fjerne det er å bruke en slagskrumaskin. Plassere den riktig størrelse kontakten på innflytelse fastnøkkel og deretter spinne mutteren av med innflytelse fastnøkkel. Fjerne skivene, installere det på nytt dynamoen og deretter installere mutteren igjen med innflytelse fastnøkkel.

• Koble alle ledningene på baksiden av dynamoen. Installer dynamoen på pivot braketten og stramme bolten på braketten. Installere beltet og belte strammer. Sette plastdekselet igjen strammer. Koble til negative batterikabelen.