Nnywellness.com

Hva Volt sikring trenger jeg for min elektrisk båt?


Hva Volt sikring trenger jeg for min elektrisk båt?

Avhengig av elektrisk utstyr og batteriet på elektrisk båt, kan flere sikringer være hensiktsmessig. Sikringer beskytte elektriske komponenter som kjører lys og elektroniske kretssystem som radioer. Innlemme sikringer for hver enhet vil beskytte dem uten å avbryte driften av resten av elektronikk. Mekanisk konstruksjon, nåværende håndtering evner og maksimale spenningen er egenskaper som definerer sikringer.

Master makt sikring

Master makt sikringer på elektriske båter er best plassert rett på strømforsyningen. En skottmonering montert sikringsboks muliggjør tilgang til sikring for utskifting. En vanntett sikringsholderen beskytter mot rust og korrosjon. Sikring krever en spenning vurdering lik til eller høyere enn batteriet strøm båten. Gjeldende-håndtering funksjonaliteten til sikringen er avgjørende. Hvis motoren oppretter en overspenning når startet, krever det en slo-blow sikring.

Typer

Inkluder en ekstra sikring panel for å beskytte annet elektrisk utstyr på båten. Du må skille sikringer for lys, radio og lensepumpe. Det nåværende forbruket av disse enhetene vil avgjøre gjeldende vurdering av disse sikringer. Alle av sikringer krever en spenning vurdering lik til eller høyere enn batteriet strøm båten.

Reelle hensyn

Produsenter lage høykvalitets marine elektroniske komponenter som sikringer, panelet monterer og brytere. Disse delene bruke messing og høyverdig plast for å minimere korrosjon. Mens de er dyrere, kan i det lange løp de spare mye tid og penger.