Nnywellness.com

Hvordan fjerne den foran forbløffe på en V-Star


Hvordan fjerne den foran forbløffe på en V-Star

Yamaha V stjernen foran eksos forbløffe er koblet til lyddemper og arbeider for å redusere støyen skapt av en motorsykkel eksosanlegg. Den fremre forbløffe er en fabrikk-installert komponent som kan fjernes fra eksosrøret. Fjerne den foran forbløffe påvirker ikke ytelsen til sykkelen, men det legger en lav rumble på akselerasjon uten støy av motorsykkel nedlatende. Du kan gjøre nødvendige justeringer for å fjerne den foran forbløffe fra din eksos vik i din egen garasje.

Instruksjoner

• Sikre motorsykkelen slik at det ikke vingle. Finn eksosrør innløp (det åpnes mot baksiden av sykkelen) og se på innløpet til finne foran forbløffe. Du vil se forbløffe på slutten av innløp, danner en barriere til lyddemper.

• Undersøke borekronen sørge for at filtypen på slutten av bit er tilkoblet og funksjonell. Sette den inn i eksos røret innløpet før den kommer opp mot midten av forbløffe nederst i innløpet. Når borekronen er på plass mot forbløffes center, starter den elektrisk drillen og holde presset mot forbløffe til borekronen skjærer det. Når du føler dette, slå av drill og trekk den ut av mengden.

• Fjerne den foran forbløffe fra innsiden av mengden ved å sette inn en lang krok verktøyet i innløpet til punktet hvor du boret gjennom forbløffe. Koble enden av verktøyet gjennom hullet som du boret gjennom forbløffe i forrige trinn (du vil føle verktøyet gnidning imot lyddemper som det fanger kanten av den foran forbløffe). Når verktøyet kroken er på plass, trekke forbløffe ut gjennom mengden - spenne vekten når trekke ut baffel for ikke å miste balansen når du får forbløffe av mengden. Når du har fjernet den foran forbløffe, starte din V stjerne for å teste den nye lyd.