Nnywellness.com

Hvordan finne en kanalen Guide for DirecTV


Hvordan finne en kanalen Guide for DirecTV

Alle de store kanalene du kjøpte når du registrerte deg for DIRECTV kan bli svært forvirrende travelt hvis du ikke har en ressurs til å navigere i dem alle. Og du trenger ikke snu blindt fra kanalen til kanal fordi, som DIRECTV kunde, har du tilgang til kanalen guider både på TV og i en online-format via datamaskinens nettleser.

Instruksjoner

Guide på skjermen

• Trykk på "Guide"-knappen på fjernkontrollen DIRECTV vise den elektronisk TV-guide. Guiden begynner umiddelbart å oppdatere innholdet basert på lokal tid og sted. Dette kan ta noen minutter hvis du ikke har brukt guiden før.

• Trykk piltastene på fjernkontrollen til å bla gjennom den guide på skjermen. Alternativt hvis du vet kanalen du vil vise, angi nummeret flytte rett til denne kanalen.

• Trykk på "Velg" eller "Enter"-tasten på fjernkontrollen for å vise kanal er uthevet i guiden. Hvis du ikke vil endre kanal, trykk på "Guide" knappen igjen å skjule guiden og kanalen du så da du først viste guiden.

Online Guide

• Åpne en ny Web kikker tab og gå til webområdet DIRECTV Guide for selskapets kanal guide (link i ressurser). Datamaskinen må være koblet til Internett for å vise og endre den elektroniske versjonen av DIRECTV-guiden.

• Klikk koblingen "Angi postnummer" og angi lokale postnummer for å vise lokale kanalen listningene. Det kan ta litt tid for guide å hente og vise lokale kanalinformasjon.

• Klikk venstre og høyre pil-ikonene i de øverste hjørnene av online guide til bla gjennom kanalene. Blar opp og ned ved hjelp av musen eller styreflaten til å flytte gjennom kanaler kronologisk.

• Tilpasse filterknappene over guiden til å diktere hva slags viser vises. Du kan velge programmene som er tilgjengelige online, på TV eller begge deler.

Tips og advarsler

  • DIRECTV har også smartphone og bord programmer for å hjelpe deg finne og se innhold. Se avsnittet ressurser for linker til programmet DIRECTV og iOS.
  • Den på skjermen guide gir oppføringer for de kommende 36 timene programmering. Den gjør det også mulig å legge til favoritter og tilpasse hvilke kanalene er inkludert i kanalen listningene.
  • Hvor raskt du kan laste inn og manipulere online guide, avhenger av hastigheten på Internett-tilkoblingen. Hvis guiden tar lang tid å laste, kan du vurdere å lukke unødvendige programmer som kan ha tilgang til Internett. Streaming video nettsteder som YouTube, for eksempel bruker mye båndbredde og kan dramatisk redusere hvor raskt andre Internett-baserte programmer laster data.