Nnywellness.com

Hvordan endre en frontlys i en PT krysser


De gjør ikke biler som de pleide. Og selv om den PT Cruiser er en pen variant av samme bilen som sitter på en Dodge eller Plymouth Neon chassis, når det gjelder tid til å endre en frontlys, kan du finne deg selv litt motløs at det ikke er så enkelt som det ser ut. Du har sannsynligvis allerede blitt introdusert til halogen frontlys, men hvordan får du din hånd bak hodelykt linsen slik at du kan installere det? Håndboken kan fortelle deg å øke og fjerne dekk og mens det kan være nyttig i noen tilfeller, her er en måte du kunne ikke ha til uten å måtte ansette en lokale mekaniker å pådra en dyre arbeidskraft kostnad.

Instruksjoner

• Bestemme hvilke frontlys må byttes. Fjernlys og lavt-bjelke lys kan sitte i ulike sporene av samlingen hodelykt så bestemme dette før du prøver å installere frontlys vil være nyttig.

• Starte bilen og omdreining styringen hjul innover på siden du må erstatte frontlys. Med andre ord, hvis du erstatter venstre frontlys, slå rattet helt til høyre eller omvendt høyre frontlys. Slukke bilen.

• Tilnærming forhjulet godt av siden frontlys du endrer og du vil merke en tilgang dørhåndtak. Hvis du vil fjerne dette panelet krever døren en balanse av besluttsomhet og finesse. Det er to lås tappene på hver side. Plasserer små vinklet Lirk bar nær kategorien utenfor, den nærmeste og fender og forsiktig, men kraftig press. Du kan måtte jobbe deg rundt panelet døren litt etter det gir noen. Være flittig og du vil lykkes.

• Nå inne tilgang og Finn den riktige pæren du erstatter. Du trenger kanskje en lommelykt til å se, eller du kan åpne panseret på bilen slik at lyset ned gjennom. Denne få tilgang hull er begrenset i rommet og en stor og muskuløs arm kan ha et problem navigere vei til frontlyktene. Hvis du må, rekruttere noen med en lengre og tynnere arm. Hvis alt annet mislykkes, kan du fjerne dekk, men selv da du bare kommer til å få en annen tomme eller to.

• Slå dårlig frontlys beholde dekke til venstre til du føler det løslate. Koble terminalen slutten fra den.

• Åpne pakken med nye frontlys i den. Ikke berør glassbulben med hånden under noen omstendigheter. Olje og alkalisk i huden din vil redusere levetiden på pæren eller skade den helt. Plasser erstatning pære i sin vogn hullet og slå til høyre til det låses på plass. Koble det og teste lys før du erstatte panelet døren. Hvis det fungerer, erstatte panelet døren.