Nnywellness.com

Instruksjoner for under bilen Neon lys


I mange futuristiske filmer og TV-programmer, er biler avbildet med neonlys under deres lavere kropp paneler. Mens disse lysene presentere et futuristisk utseende, er de faktisk tilgjengelig nå. Du kan installere neonlys under kjøretøyet med bruk av hjem kits. Men må du ha en fungerende kunnskap om kretser og hvordan bilen fungerer.

Instruksjoner

• Kobler fra bilbatteriet ved å fjerne negative terminaltilkoblingen og plassere det til side. Dette vil holde deg trygg fra elektrisk støt.

• Jack opp bilen så du har en stor plass til å arbeide med. Sett av neon rør på ønsket sted å sikre at de passer. Plassering skal fra alle drivstoff, bremser og elektriske linjer. Kontroller at du plasserer dem på kabinettet så de ikke er synlige.

• Plass hakeparentesene fra kit på neon rør. Hver pakke er forskjellig; parenteser kan gli, fest eller skru på. Følg kit retninger for å få en nøyaktig passform.

• Plasser brakettene på undersiden av bilen kretser for hver rør pekte mot fronten av bilen og merke plasseringene for skruer. Fjerne parentesene og bore hullene. Plasser lys med hakeparentesene tilbake på kabinettet og skru lyset på bilen med en skrutrekker, bruker skruene som fulgte med pakken.

• Finn et område under panseret, nær batteriet, plassere transformatoren som følger med settet. Kontroller at det ikke påvirke noen av delene i motoren. Bore hull inn i rammen av bilen og fest transformatoren.

• Kjører ledningene fra neon lys til transformatoren og legge dem i henhold til instruksjonene. Vanligvis kan du kjøre dette fra lysene direkte gjennom motorrommet. Holde ledningene forstyrrer denne operasjonen.

• Kjøre positive ledningen fra transformatoren gjennom en av de eksisterende hullene i bilens brannmur til positiv terminalen med en vippebryter. Brannmuren er barrieren som skiller indre av bilen fra motoren. Eksisterende hull finner du ved å åpne panseret og skinner en lommelykt på brannmuren.

• Kjøre negative ledningen fra neon lys til bilens batteri og vikle den rundt den negative terminalen.

• Kjøre en ledning fra den andre enden av vippebryter, gjennom en annen brannmur hullene og tilbake i motorrommet. Stripe slutten av denne ledningen og en ledning som er koblet til en 12-volts innebygd sikring. Plasser varme-shrink rør over en av ledninger og skyv den til side. Lodde to ledninger sammen. Skyv den varme-shrink wrap over loddet området og smelte den, med en sigarettenner.

• Fest sikringen direkte til positiv terminalen batteriet. Koble negative batteriet terminal. Aktivere bilen og vende veksleknappen bytte. Neonlys bør komme.

Tips og advarsler

  • Veksleknappen bytte er viktig fordi mange byer har lover om å ha denne typen lys på mens kjøretøyet er i bevegelse. Med bryteren, kan du slå dem av å kjøre og aktivere dem på når du viser bilen
  • Kontroller at batteriet er helt koblet fra bilen før du starter denne prosessen. Mens du kan miste elektronisk informasjon (for eksempel radio og sete forhåndsinnstillinger), vil du redusere risikoen for alvorlig skade fra elektrisk strøm.