Nnywellness.com

Programmer for Samsung Instinct


Samsung instinkt er en smarttelefon laget for Sprint. Instinkt opererer på et G4 nettverk og innrømmer eiere å tilpasse enheten ved å laste ned flere programmer eller applikasjoner (apps), fra Sprint og tredjeparts leverandører. Disse programvarenedlastinger brukerne instinkt å konvertere sine mobiltelefoner til radioer, weblesere og selv en referanse biblioteket for religiøse tekster. Programvare for instinkt er ofte gratis, selv om noen ganger de bærer et minimalt abonnement eller avgift kjøpe.

MyInstinct Bibelen

MyInstinct Bibelen er et tredjeparts programvareprogram laget for å kjøre på mobiltelefonen Samsung instinktivt. I 2010, kan programmet kjøpes for en årlig avgift på $5.99. Når du har kjøpt programvaren, får instinkt brukere tilgang til alle bøkene i King James Bibelen. Bøker kan bladde og lastet ned testamente eller alfabetisk. En gang dataoverførte, har brukere tilgang til hele teksten i hver bok fra telefonen. Programvaren gir også brukere med tilfeldig Bibelen versene.

Pandora

Pandora er en Sykehuslege radio service tilgjengelig som en programvare nedlasting på Samsung instinkt. Programmet lar brukere opprette tilpassede radiostasjoner basert på favoritt sjangere og foretrukne lytting mønstre. Pandora opprettes en radio spilleliste basert på en håndfull favoritt artister eller sanger skrevet av brukere, ved å spille musikk som sjangere. Instinkt brukere som har en Pandora Internett kontoer og stasjoner kan overføre disse stasjoner og kontoinnstillinger på mobile-programvaren.

Opera

Opera begynte som en forskning eksperiment utført av Norges største telekommunikasjon-prosjekt i 1994. Programvare venture ble snart et selvstendig selskap, og i 2010 Opera opprettet gratis nettlesere for en rekke mobiltelefoner, inkludert Samsung instinkt. Gratis nettleser-programvare som er tilgjengelig fra Opera bruker en komprimeringsteknologi som utgir seg for å lagre brukere opp til 90 prosent av gjeldende forbruksavgiftene. Opera mobile småleser programvare som lar brukerne laste flere sider samtidig, tillater instinkt eierne å multi-oppgave.

Twinstinct

Twinstinct er en tredjepart Samsung Instinct program som gir tilgang til Twitter-kontoer direkte fra mobiltelefonen. Twinstinct blir det Samsung smart telefonen til en Twitter-plattformen, tillater brukernes å innlegg Tweets og TwitPics direkte fra mobilenheten app skjermen, dermed omgå behovet for en nettleser. Brukerne kan også søke gjeldende, daglig og ukentlig trending emner, endre brukerprofiler og retweet statuser direkte fra telefonen. I 2010 gjennomførte Twinstinct en engangs nedlasting avgift på $2.99.