Nnywellness.com

Dodge 1-tonns Flatbed lastebil spesifikasjoner


2011 Dodge 3500 er en 1-tonns lastebil. Dodge forhandlere selger 3500 som taxi og chassis for konvertering til en planskanner konfigurasjon. Den vanligste motoren til ett-tonns-modellen er turbodiesel.

Drivverk

2011 Dodge Ram 3500 er utstyrt med en 6,7-liters Cummins innebygd sekssylindrede turbo diesel motor 350 hk og 650 fotpund av dreiemoment. En seks-speed manuell eller seks-trinns automatisk girkasse kamper motoren, ifølge Dodge. Automatisk overføring har et elektronisk system som tillater føreren å bruke en manuell funksjon for å tillate downshifting og upshifting for å tilpasse seg veien og hastighet.

Kapasitet

Den 1-tonns versjonen av 2011 Ram lastebilen har en tauing kapasiteten på opptil 17,600 pund. Lastekapasitet, som inkluderer Last på planskanneren og opptil seks beboerne i førerhuset, kan håndtere opp til 5,130 pund.

Suspensjon

To-hjulet stasjonen versjoner av Ram-3500 har en front lang og kort arm uavhengig fjæring system med stabilisator barer. Firehjulstrekk modellen har en fem-link forstillingen system spiralfjærer og anti-gynging bar strålen aksel. Bakhjulsopphenget systemet på to - og fire hjul stasjonen modeller er utstyrt med en solid bakaksel og bladfjærer, med separate ekstra våren blader til å håndtere tunge nyttelast.