Nnywellness.com

Hvordan endre foran bremsene på en Ford F150


Hvordan endre foran bremsene på en Ford F150

Når du starter din bremser hvin eller grind, bør en bremsekloss erstatning gjøres umiddelbart for å hindre skade på rotorene av kjøretøyet. Tar bilen din til din lokale mekaniker kan være på hjertet, men som følger kan være litt mer enn du må bruke. Endre bremseklossene på bilen selv er gjennomførbart med de riktige verktøyene.

Instruksjoner

Hvordan endre foran bremsene på en Ford F150

• Jack opp bilen. På denne tiden, løs alle lug vanskelige problemer akkurat nok slik at de vil spinne uten dyr force på dekk jern. Dette gjør du høyne bilen fordi du ikke kan gjøre det når hjulet er av bakken og kan spinne. Dette gjøres ved å plassere dekk jern på det lug vanskelige problemer og snu dem mot klokken til det lug vanskelige problemer bryte fri. Plasser kontakten under coil våren bøtte og begynne å heve bilen. Øke bilen til dekk er av bakken nok å spinne.

• Fjerne hjulet. Nå at bilens dekk er av bakken, plasser dekk jern på det lug vanskelige problemer og fjerne dem ved å snu mot klokken til de er alle off. Når dette er gjort, forstå dekket fast med begge hender og trekk hjulet av rotoren; plass det ut av veien for å unngå å falle over det.

• Fjern brems skyvelære og pads. Bruk den aktuelle imbusnøkkel for å fjerne den caliper lysbildet bolter. Dette sett Allen fastnøkkel i bolten og slå det mot klokken før du kan trekke bolten ut. Det er to av disse boltene; en på låsen åpner og lukker, og en nederst. Når bolter er ute, fjerne brems skyvelære ved å trekke oppover til det løsner. På dette tidspunktet, kan du bruke din stor kanal låse tang for å presse caliper stempler i hele veien for å gjøre plass til nye pads. Dette bare plassere Tanga på gamle puten og utenfor caliper og klem. Du er nå klar til å fjerne gamle bremseklossene. Vil bare dra pads av låsen åpner og lukker.

• Installere nye bremseklossene og erstatte tykkelse. Installere nye bremseklossene ved å plassere dem på riktig sidene i tykkelse. Når dette er gjort, kan du erstatte tykkelse. For å gjøre dette, plasserer caliper tilbake på rotoren og sette lysbildet bolter i hullene. Bruk den aktuelle Allen fastnøkkel til boltene lysbilde ved å dreie dem de sitter fast.

• Montering av hjulet. Hold hjulet med begge hender og sette den tilbake på hjulet stenderne. Start det lug vanskelige problemer på stenderne med fingrene å dreie dem. Når alle lug vanskelige problemer er tilbake på hjulet stenderne, skru dem med dekk jern ved å slå klokken de sitter fast. Når dette er gjort, kan du la jack ned, senke bilen til bakken. Når bilen er tilbake på bakken, sjekk det lug vanskelige problemer igjen å forsikre de er tett. Gjenta alle trinnene for de resterende siden av bilen.