Nnywellness.com

Hvordan brenne en DVD fra Mini DVD bånd


Mini-DVD tapes som noen videokameraer bruker gir høykvalitets video, men er ikke kompatibel med DVD-spillere som alle nå har i sitt hjem, krever brenne en DVD fra mini-DVD tape først overføre den til en datamaskin og deretter konvertere den til et format som en DVD kan godta og bruke. Prosedyren er ikke komplisert å gjøre, men bør betraktes som en weekend-prosjektet siden det vil ta litt tid å gjøre.

Instruksjoner

Brenne en DVD fra en Mini-DVD-Tape på en Macintosh-datamaskin

• Bringe det mini-DVD camcorder over datamaskinen. Koble tilkobling-kabelen til kameraet og den andre enden til en FireWire-port på Mac. Slå på videokameraet. Videokameraets meny å "VCR."

• Kjøre iMovies programvaren som følger med Macintosh. Vent som en "kamera oppdaget" vinduet dukker opp på skjermen. Trykk på "Play"-knappen på videokameraet. Trykk på "Record"-knappen på iMovies. Trykk på "Stop" knappen iMovies når mini-DVD tape har blitt avspilt. Trykk på "Lagre"-knappen på iMovies og lagre digitale videofilen på datamaskinens skrivebord. Avslutt iMovies. Slå av videokameraet. Koble digitale tilkoblingskabelen fra videokameraet og Macintosh.

• Dataoverføre og installere gratis brenne DVD program (se link i ressurser). Brenn DVD programmet kjøres. Dra den digital videofilen på datamaskinens skrivebord i den midterste kolonnen av programmet Brenn DVD.

• Navnet DVD i kolonnen åpen ved siden av ikonet for en DVD. Velg "DVD-Video" fra rullegardinmenyen ved siden av kolonnen åpen. Trykk på "Brenn"-knappen nederst i vinduet. Vent som løser ut DVD skiven brett. Sett en tom, innspillbar DVD på plateskuffen og trykk "Brenne" på popup-vinduet er nå over brenne DVD-program. Vent som vinduet lukkes og DVDen er brent med digitale videofilen.

• Kaste ut skiven brett når DVDen er brent, og fjerne DVD som har blitt brent fra mini-DVD tape. Avslutt programmet Brenn DVD.

Brenne en DVD fra en Mini-DVD-Tape på en Windows-basert datamaskin

• Bringe det mini-DVD camcorder over datamaskinen. Koble tilkobling-kabelen til kameraet og den andre enden til en FireWire-port på datamaskinen. Slå på videokameraet, og spole mini-DVD-tape til begynnelsen. Videokameraets meny å "VCR."

• Slå på datamaskinen. Vent som et vindu kommer opp og installerer de nødvendige driverne for å kopiere mini-DVD kassetten til datamaskinen. Velg alternativet "Importer Video" på programmet Windows Importer Video i vinduet som dukker opp. Vent mens Windows Importer Video programmet starter videokameraet spille mini-DVD bånd og poster avspilling som en digital videofil på skrivebordet på datamaskinens harddisk.

• Slå av videokameraet når mini-DVD tape har blitt avspilt. Fjern digital tilkoblingskabelen fra videokameraet og datamaskinen.

• Dataoverføre og installere det gratis DVD Shrink programmet (se link i ressurser). Kjør DVD Shrink programmet. Klikk på "Legg til" for å få opp et vindu og navigere å den digital videofilen. Merk filen med musen og klikk på knappen "Åpne".

• Velg "DVD-Video" fra det miste-ned menyen. Kaste ut skiven brett og sett inn en tom, innspillbar DVD. Lukke plateskuffen. Trykk "Brenne" på DVD Shrink skal starte å brenne DVDen. Løse ut og fjerne DVD som ble laget av mini-DVD båndet når brenningen er fullført. Avslutt programmet DVD Shrink.

Tips og advarsler

  • Kontroller at mini-DVD-videokamera har fullt batteri lader før du bruker den.
  • Tvinge digital-kabel til FireWire-porten på datamaskinen kan skade eller havnen.