Nnywellness.com

Hva skjer med telefoner når de er blinket?


Hva skjer med telefoner når de er blinket?

Det er to ulike metoder for blinkende en mobiltelefon, som er full flash og delvis flash. Hva vil skje med telefonen vil variere avhengig av om du foretar en fullstendig eller delvis flash. Før blinkende telefonen, må du sikkerhetskopiere alle viktige opplysninger som det kan gå tapt i prosessen.

Hvorfor Flash en telefon

Det finnes en rekke grunner til at enkeltpersoner kan beslutte å blinke en telefon for å endre innstillinger for at telefonen. Den vanligste årsaken er slik at en låst telefon fra en cellular nettverk kan brukes på ulike cellular nettverk. Du kan imidlertid også blinke en telefon for å endre operativsystemet for at telefonen.

Hva skjer når en telefon er blinket

Når en telefon er blinket endres programvare innstillingene for å endre driften av telefonen. Nøyaktig hva som vil skje til telefonen avhenger av hvilken telefon du har og hvilken programvare du bruker for å flash telefonen din. Husk at det ikke er alltid lovlig eller i samsvar med din mobiltelefon politikk å flash telefonen din, så pass på å fortsette tilsvarende.

Låste telefoner

Den vanligste grunnen at telefoner er blinket er at de er låst til en bestemt mobilnettverk. Mobiloperatørene vil du kjøpe en ny telefon hvis du overfører til et nytt nettverk, derfor telefoner er generelt låst til et bestemt nettverk. Noen operatører vil låse telefonen på forespørsel, men i andre tilfeller må du kanskje flash telefonen for å bruke den på et annet nettverk, dette er kjent som en delvis flash.

Full Flash

En full flash refererer til faktisk endrer operativsystemet på telefonen. Hvis du gjennomføre denne typen flash all informasjonen på mobilen kan bli fjernet. En full flash kan bety bare oppgradere eller nedprioritere å en annen versjon av operativsystemet på telefonen, eller endre til en helt ny mobile operativsystem. Blinkende telefonen kan garantien på telefonen, og det kan gjøre telefonen ubrukelig avhengig av sikkerhetstiltak på plass på telefonen.