Nnywellness.com

Hvordan koble opp dobbelt drevet subwoofere for en hjemmekino


Hvis du vil hardtslående og dynamisk film teater lyd hjemme, og tillegg av drevet subwoofere vil forsterke din hjem teater erfaring sterkt. Når du legger til det riktige utstyret din hjemmekino oppsett, vil du produsere et større dynamisk område av lyder og kunne både høre og føle bass på at ekte film teater erfaring.

Instruksjoner

Hvordan koble opp dobbelt drevet subwoofere for en hjemmekino

• Plasser én subwoofer mellom venstre forstk og Senterkanalhøyttaleren og plasser den andre mellom høyre forstk og Senterkanalhøyttaleren. Subwoofere bør være på samme horisontalplanet som fronthøyttalerne. Det er akseptabelt for subwoofere å være litt bak flyet talerne, som under hjørne plassering. Men hjørne plassering tendens til å gi boomier og mindre-nøyaktig bass generelle og bør bare brukes til å forsterke bassen i Android subwoofere.

• Koble de drevet subwoofere til mottakeren bruker høykvalitets subwoofer kabel og Y-splitter. Y-splitter pluggene i den mannlige enden av hver subwoofer kabel, den andre enden av hver kabel kobles til "linje i" kontakten på hver strømforsynt subwoofer. En annen subwoofer kabel vil koble til entall enden av den Y-splitteren og koble til mottakeren bruker "LFE/Subwoofer"-inngang. Y-splitters og subwoofer kabler er tilgjengelig hos forhandlere som selger subwoofere som BestBuy.

• Velg riktig crossover hyppigheten for din drevet subwoofere. Hvis resten av systemet består av større frittstående høyttalere, er en lav krysskabel på 50 til 60 hertz (Hz) mulig. Hvis du bruker høyttalere, er en crossover mellom 70 og 100 Hz ønskelig. For minste høyttalerne, kan du velge en krysskabel på 120 til 150 Hz.

• Justere visningen av din drevet subwoofere. Spille av en sang du er kjent med som inneholder en jevn basslinje. Slå på output bryteren på baksiden av subwoofere, øke deres volumet til bassen høres rett til deg. Generelt, skal bass ikke så høyt at det overvinner musikken. Det bør imidlertid også ikke være så lav at maskinen høres tynn og mangler innvirkning. Begge drevet subwoofere bør settes til samme utgang volumnivået.

• Still fase kontroll. På baksiden av de drevet subwoofere blir en fase-kontroll bryter. Denne bryteren har vanligvis to innstillinger - 0 og 180 grader. Spille test sangen igjen og prøve begge stillinger. Kontroller at begge ubåtene er angitt til samme posisjon. Uansett innstillingen gir mest bass er riktig. Hvis du ikke fortelle en forskjell, bruk innstillingen 0 grader.

Tips og advarsler

  • Når du bruker to subwoofere, kontroller at de er både samme størrelse, merke og modell. Dette vil sikre selv frekvensrespons og holde subs arbeider sammen og ikke mot hverandre. To subwoofere resultere vanligvis i mer selv bass dekning med mindre topper og dips i bass utgang, spesielt i større rom. Bruker to subwoofere betyr at volumet produksjon belastning på hver subwoofer er redusert med halvparten. Dette resulterer i renere bass med mindre forvrengning.
  • Hvis du hører din drevet subwoofere forvrengt eller gjøre klikke lyder under filmer eller musikk, enten senker volumet eller kjøpe større og kraftigere, subwoofere.