Nnywellness.com

Hva forårsaker kanten dekkslitasje på min Trailer?


Hva forårsaker kanten dekkslitasje på min Trailer?

Trailere er unikt i verden av bilkjøring siden de ofte langt lettere enn biler og ikke operere på egenhånd. Dette kan gjøre dekkslitasje oppstår på ulike måter, og gjøre det vanskeligere å analysere hva som forårsaker at slitasje.

Merke Trailer dekkslitasje

Dekkslitasje utvikler seg over tid og må overvåkes konsekvent å bli oppdaget og forhindret. Med tilhengere er faktorene som fører til dekk slitasje enda vanskeligere å oppdage siden driveren ikke føler avslørende variasjoner i håndtering og kontroll som skulle tilsi en inflasjon eller justering problem i en bil eller lastebil.

Årsakene til kanten dekkslitasje

Kanten av noen kjøretøy eller trailer dekk kan bæres på grunn av lavt dekktrykk. Lavtrykk resulterer i midten av dekk, delen uten en rim kanten å forsterke det, å synke innover svar på vekten av trailer eller kjøretøy ovenfor. Dette etterlater ytterkant dekk å ta den fulle vekten, og dermed ha ujevnt. Andre faktorer som justering og hjul kan påvirke dekk kanten slitasje også, men er mindre vanlig.

Betraktninger

Siden tilhengere kan brukes med eller uten Last, holde dekktrykket på optimal er vanskelig og krever konstant kontroll og justering. Når bærer en Last, vil dekk trolig kreve mer luft enn når den er tom. Holde en tire måling med deg og sjekke trykket hver gang du laste og losse din tilhenger slik at kanten slitasje holdes til et minimum.