Nnywellness.com

Hvordan bli en Tracfone leverandør


Tracfone er en pre-betalt mobiltelefon leverandør som har vært i bransjen i mer enn et tiår. Tracfone tilbyr service gjennom over 70.000 ulike detaljhandler med store detaljister som Walmart helt ned til små mor og pop butikker. På hvert utsalgssted kan Tracfone brukere kjøpe mobiltelefoner og forhåndsbetalte telekort for sine mobile enheter, mens selskapet tilbyr en utmerket leverandør-program som er enkelt å registrere deg for og begynne å selge med. Lær hvordan du kontakter Tracfone for å sette deg opp som en tjeneste leverandør eller som en online affiliate markedsfører.

Instruksjoner

• Besøk av Tracfone.com; nederst på hovedsiden vil du finne en link som heter "Leverandør koden." Gjør deg kjent med koden, som det er ryggraden i Tracfone leverandør avtalen.

• Email Tracfone at the corporate office using the email address: [email protected], to let them know that you want to sign up to sell their phones and service. Også, la representant vet at du har lest og er enig med koden sin leverandør.

• Ringe kundeservice som andre betyr å kontakte selskapet på en raskere måte. Kunden er service 1-800-867-7183. Fortelle den kundeservice Rep at du snakker med at du ønsker å bli en leverandør og at du ønsker å snakke med en agent.

• Du kan også registrere deg som en "Affiliate" via "Affiliate" linken nederst på Tracfone.com hjemmeside. Affiliate markedsfører Tracfone produkter via nettsteder og andre kampanjer samtidig tjene en mengde penger per salg. CommissionJunction håndterer Tracfone agentprogrammet online.