Nnywellness.com

Hvordan du Guide - Hvordan kan jeg finne en tapt mobiltelefon


Hvordan kan jeg finne en tapt mobiltelefon i dagens verden er et ofte hørt setningen? De er ofte mistet av travle mennesker eller de av oss også begrenset til fleroppgavekjøring. Hvordan kan jeg finne en tapt mobiltelefon så forferdelig som denne uttalelsen kan være, har noen praktiske skritt du kan ta for å finne en tapt mobiltelefon. Følgende Guide på hvordan kan jeg finne en tapt mobiltelefon, vil vi diskutere kort hvordan å finne løsning og hindrer deg i å ha en tapt mobiltelefon igjen.

Instruksjoner

• GPS - hvis du hadde en tapt mobiltelefon i 1999 du ville være ute av lykken og så irrelevant også hjelp i denne artikkelen. Heldigvis i dag de fleste nye cellen modellene er kunne være spores eller spores gjør det enklere å finne en tapt mobiltelefon. Dette alternativet for å finne en tapt mobiltelefon fungerer bare hvis du har en ekstra telefon med den samme funksjonen. Hvis du har en ekstra mobiltelefon med samme spesifikk bruk sin GPS finne for å finne plasseringen av tapt mobiltelefon.

• Tjenesteleverandør - å finne en tapt mobiltelefon noen ganger er like enkelt som kaller selskapet du abonnerer. Det er gode mennesker i verden som kan ha slått i mobiltelefonen din tapt. I tilfelle at dette er ikke tilfelle og du vil fortsatt finne tapte mobiltelefonen kan du prøve et søk på nettet. Det finnes nettsteder som tilbyr GPS sporing for å finne den tapte mobiltelefonen. Du kan sjekke med din abonnent også å se om de har eller vet om GPS-sporing nettsteder for offentlig bruk å finne den tapte mobiltelefonen.

• Krise - hvis dette er en nødsituasjon og du må finne en tapt mobiltelefon fordi det er med en manglende person ringe 911. Myndighetene har muligheten til finne tapte cellen og personen med den benytter GPS sporing systemer. Du bør kontakte dem som snart innse det oppmerksomhet er nødvendig i saken. Jo lenger du venter å finne den tapte mobiltelefonen i denne situasjonen jo mer du risikerer oppdagelsen, dumping av tapt mobiltelefon og potensielle skadevirkninger til den personen som oppholdssted er aktuelle.

• Lost - finner noen ganger tross alt at du har gjort du fremdeles ikke tapt mobiltelefon. Selv om du har prøvd alt du leser her på, hvordan kan jeg finne en tapt mobiltelefon, fremdeles må du gjøre følgende. Umiddelbart ringe firmaet cellen og rapportere tapt mobiltelefon. De fleste nyere modeller av mobiltelefoner er utstyrt med hva kan best beskrives som interne låser. Hva dette betyr når tapt mobiltelefon er rapportert er forhindrer telefonen brukes av en annen celle. Mistet mobiltelefonen vil vise at den er stjålet og tyven vil være nabbed.

• Kontakter - selv om du ikke kanskje har funnet mistet mobiltelefonen du bør nå la alle vite. Prøv og få ut en liste over alle tallene du husker fra de tapte mobiltelefon. Ta kontakt med alle, selv om hele mistet mobiltelefon hendelsen kan være litt flaut og over brukt. La alle vet hva som skjer og hvordan de kan nå deg til du får en erstatning for tapt mobiltelefon. Dette bør gjøres hovedsakelig fordi du vil gjerne opphøre folk fortsetter å forlate eller videresender meldinger til tapt mobiltelefonen.

Tips og advarsler

  • Hvordan kan jeg finne en tapt mobiltelefon