Nnywellness.com

Hvordan overfører jeg bilder fra min Motorala Razr til Samsung virkeligheten?


Overfør bildene fra Motorola Razr til din Samsung virkelighet slik at du kan vise dem på nye smarttelefonen. Razr inkluderer ikke noen filoverføringsprogrammer, så må du først få bilder av din Razr intern lagring overføre dem til din Samsung virkelighet. Razr har en mini-USB-port som lar deg få tilgang til filer på telefonen ved hjelp av Motorola-telefonen verktøy programvare.

Instruksjoner

• Koble en ende av USB-kabelen til mini-USB-porten på siden av Razr og sett den andre enden til en port på datamaskinen.

• Klikk Windows orb, "Alle programmer" og velg mappen "Motorola-telefonen verktøy". Klikk "File Transfer Studio." Programvaren vil detektere koplingen til din Razr og åpne en mappe med telefonens lagringen kjøre.

• Klikk bildefilene i the Razors mappen og dra dem til skrivebordet eller en annen mappe på datamaskinen. Lukk programmet Motorola og koble telefonen når overføringen er fullført.

• Koble Samsung virkeligheten til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen. Trykk "Meny" på telefonens Hjem skjermen, og trykk "Innstillinger & verktøy." Bla til "Verktøy" og trykk "OK". Bla til "USB Mass Storage" og trykk "OK". Telefonen vises som en flyttbar harddisk på skrivebordet.

• Dobbeltklikk ikonet "Flyttbar Disk" til innholdet i virkelighetens lagring. Åpne mappen som inneholder bildene fra høvelen. Klikk på en bildefil og dra den til mappen tilknyttet Samsung virkeligheten. Eller holde nede "Ctrl" mens du klikker for å velge flere bilder og dra dem i samtidig. Vente til overføringen å fullføre og kobler virkeligheten fra datamaskinen.