Nnywellness.com

Viktige egenskaper av digitale kameraer


Viktige egenskaper av digitale kameraer

Digitale kameraer er utstyrt med et utvalg av egenskaper, for eksempel megapiksler, minnekort og lysfølsomhet innstillinger, som spiller en viktig rolle i kameraets funksjonalitet. Som sine film-basert forgjengere stole digitalkameraer på grensesnitt av alle deler skal fungere. Forstå disse viktige egenskaper og funksjonene vil hjelpe deg å få det meste ut av ditt digitale kamera.

Megapiksler

Enkelt sagt, er piksler, eller prikker, det gir et digitalkamera dens oppløsning eller klarhet, evnen. En megapixel består av millioner piksler. I teorien, jo høyere kameraet har megapixel kapasitet, finere bilder produserer. På tidspunktet for utgivelsen har mange pek og skyt digitalkameraer megapixel evner på 12 eller høyere. Sony Cyber-skudd WX9 kameraet tilbyr for eksempel 16.4 megapiksler oppløsning fra datoen for publikasjonen, som betyr på sitt høyeste innstilling, dette kameraet vil produsere bilder består av ca 16 millioner piksler.

Minnekort

I digitalkamera teknologi lagre digitale kameraer bilder som digitale filer av ulik størrelse, basert på kameraets megapixel evne og innstillingen. For eksempel vil et digitalt bilde tatt på kameraets høyeste oppløsning produsere en større fil enn tatt på den laveste innstillingen for oppløsning. Disse filene lagres minneenheter, enten interne eller lagt til. Mange digitalkameraer tilbyr et begrenset antall interne minnet og krever tillegg av hukommelse kortene for fil-lagring formål. På tidspunktet for publisering er SD hukommelse kortene en vanlig form for minnekort som brukes til å lagre digitale bilder. Disse og andre typer minnekort tilbyr varierende mengder data lagringen mellomrom og må settes inn i kameraet har kortspor skal fungere. I forhold til en pre digitale tidsalderen kamera fungerer digitale kameraets minnekort, delvis som enhetens film.

Lysfølsomhet

En annen viktig egenskap på digitale kameraer er lysfølsomhet innstillingene. Film-basert kameraer fra fjoråret trengs filmen til å generere bilder. Filmruller var tilgjengelig i formatene angitt filmen lysfølsomhet. Disse betegnelsene ble uttrykt i ISO tall, for eksempel ISO 100, ISO 400 og ISO 1600; Jo høyere ISO tall, mer sensitive filmen var lys. Så er det med digitale kameraer, som kommer med samme lys følsomhet funksjoner som gamle filmen teknologi, men innebygd i enheten.

Diverse egenskaper

Mens enkelte digitale kameraer kommer med innebygd søkere som deres forløpere, har de fleste erstattet dem med innebygd LCD-skjermer som gir en større forhåndsvisning av bildet før det er tatt. Noen modeller har en søker og vise skjermen, gir deg muligheten til å bruke enten kilden forhåndsvise scenen. På tidspunktet for utgivelsen er de fleste digitale kameraer, inkludert de som er innebygd i mobiltelefoner, i stand til å spille inn video.