Nnywellness.com

Sansa MP3 spiller instruksjoner


Mens det er trolig bedre kjent for sin minnekort, gjør SanDisk en linje av MP3 spillere-kjent som Sansa. Mens det ikke har navneanerkjennelse av Apple iPod eller Microsoft Zune, kommer Sansa i en rekke forskjellige modeller for å møte behovene til de som ønsker å lytte til musikk så vel som de som ønsker å se videoer.

Lading av batteri

Sansa MP3 spillere, inkludert klippet og Vis-har et oppladbart batteri innebygd, så du trenger ikke å mase med utskifting batterier. For å lade batteriet, begynne ved å koble den lille enden av USB-ledningen til USB-porten på spilleren og den lille enden av kabelen til en USB-port på datamaskinen. I visningen er USB-porten plassert på bunnen av spilleren og klippet det ligger på venstre side, øverst på spilleren. Når batteriet indikatorlampen på spilleren skjermen slutter å blinke, er spilleren fullt oppladet.

Strømforsyningen på/av

For å slå strømmen ved å bruke knappen enten klippet eller visning, lysbilde kraften. Strømknappen på begge ligger på venstre side av spilleren. Hvis du vil deaktivere en spiller, skyv knappen opp og hold det der før skjermen slås av. Slå klippet tar to sekunder og slå visningen vil ta ca 10 sekunder.

Overføring av musikk til spilleren

For å laste musikk på klippet, kan du starte ved å koble den til datamaskinen med USB-ledningen. Åpne "Min datamaskin" på datamaskinen-din MP3 spilleren vises i listen over enheter som en "bærbar musikkspiller." Dobbeltklikk på filen åpne, der vil du se en mappe kalt "Musikk." Deretter åpne datamaskinen musikk filmappe og klikk på musikken du ønsker å sette på din MP3-spiller og dra dem din MP3-spiller "musikk" mappe-dette vil kopiere musikk fra datamaskinen til MP3-spilleren. For å legge musikk til visningen, koble spilleren til datamaskinen. Åpne Windows Explorer på datamaskinen, og klikk på ikonet Sansa i vinduet. Klikk deretter på "interne minne" Hvis du bruker Windows Media Player 11 eller "media" Hvis bruker Windows Media Player 10. Til slutt, åpne datamaskinen musikkmappen filen, klikk på musikken du vil overføre og dra det til MP3 spilleren å kopiere den.

Spille musikk

For å spille musikk på klippet, trykk på "Velg knappen" mens på siden hovedmenyen i spilleren. Velg knappen er den midterste knappen på kontrollpanelet på forsiden av spilleren. Bruke retningsbestemt tastene-ligger ved siden av Velg-knappen for å bla gjennom artister, sanger og album for å finne sangen du vil. Når du finner det du leter, trykk select-knappen. Trykk midtknappen fra hovedmenyen for å gå til musikk på visningen. Bruk tommelhjulet foran spilleren for å bla til sangen, artisten eller albumet du leter etter, og trykk på midtknappen for å spille.