Nnywellness.com

MIPI DBI protokoller


MIPI DBI protokoller

Med den raske veksten i bruk av mobile enheter er det et behov for standardisering av grensesnittene som disse enhetene bruker. Denne typen standardisering bidrar til å gjøre det enklere å vedta og markedsfører programvare og maskinvare grensesnitt for slike enheter. Mobile industrien prosessoren grensesnitt Alliansen er en organisasjon som består av ulike aktører i mobilindustrien, som Nokia og Texas Instruments. MIPI Alliansen hjelper sette opp spesifikasjoner, som MIPI DBI nettverksprotokoller, for mobile enheter.

Vise buss grensesnitt 2.0

MIPI vise buss grensesnitt (DBI) protokollen definerer standarder for grensesnittet mellom mobilenheten vert prosessoren og utfoldelse modul. Produsenter bruker protokollene MIPI DBI å designe produkter som oppfyller MIPI spesifikasjoner for elektrisk og logiske grensesnitt. Ved disse MIPI DBI protokoller spare produsenter tid og penger siden de enklere samtrafikk produkter fra forskjellige produsenter. Denne protokollen definerer grensesnittet protokoller for ulike aspekter, som elektriske og timing.

Eldre DBI

Eldre DBI protokollen er en eldre versjon av DBI 2.0. Men er det utdatert. MIPI Alliance anbefaler ikke bruk av denne protokollen til å definere spesifikasjoner for nye design.

Andre protokoller

MIPI Alliansen har også satt opp en rekke andre grensesnitt protokoller ligner DBI. Det er det serielle grensesnittet for visning, eller DSI, som setter opp spesifikasjonene for grensesnittet mellom en mobilenhet vert prosessor og en ytre. Den viser kommandoen angitt protokoller eller DSC, gi spesifikasjoner for innstilling og kontroll av den mobile enheten. En er grensesnittet for visning-Pixel protokollen (PPT), som fastsetter spesifikasjoner for video formater og Signaliser for LCD-skjermer på håndholdte mobile enheter.