Nnywellness.com

BMW Chrome lyddemper Tips


BMWs er forferdelig utformet og konstruert førerens biler. En populær oppgradering, hvis bilen ikke har dem, er installasjonen av chrome lyddemper drikkepenger. Dette er en relativt billig og enkel måte å raskt gjøre BMW se enda bedre.

Typer og produsenter

Det er mange selskaper som gjør chrome lyddemper drikkepenger for BMWs og et bredt utvalg av priser og stiler. På den nedre enden av skalaen, kan du få generelle tips som fungerer på alle BMW for $20 eller mindre. Disse er ikke så høy kvalitet, men som tips fra selskaper som BMP Design, AC Schnitzer og Dinan, alle er etablert navn i BMW ettermarkedet industrien. Disse varierer i pris fra rundt $30 til godt over $100, avhengig av merke og stil. Det finnes en rekke forskjellig utseende, inkludert runde, ovale, torget og en DTM-look. DTM utseendet er inspirert av europeiske touring biler og har en hvelvet eksos tips som ser særegne og sporty. Alle priser oppgis i 2009.

Hvor å få dem

Chrome BMW tips kan være Hentet fra en rekke steder. Hvis du bare ute etter en generisk sett tips, deretter auto deler butikker som Pep gutter og Autozone vil ha et utvalg. Du kan også finne dem på Internett fra store selskaper som toppmøtet Racing. For BMW-spesifikke chrome drikkepenger, kan du prøve selskaper som BMP Design eller Euro Sport Tuning. eBay er et flott sted å finne tips, og du også har en bedre sjanse for får mye.

Installasjon

De fleste chrome drikkepenger er bare boltet på eksisterende eksosrøret. Hvis du vil installere dem, fjerne den eksisterende eksos tipset, hvis det er en allerede installert. Skyv de nye tipsene på eksosrøret, skyve spissen videre til du har flotteste montering. Stram klemmer med den medfølgende skrue slik at tipset er holdt fast. Noen tips er strammet av bolter eller skruer som går gjennom veggen av tips og klemme på eksosrøret. Du kan også ha tips sveiset på en lyddemper butikk for en mer profesjonell installasjon. Noen ganger tips kan bare skyver på for en fast plass, men dette anbefales ikke.

Chrome lyddemper tips omsorg

Chrome drikkepenger er lett å omsorg for. Vask dem ofte med såpe og vann, og tørk dem med en ren klut. For å holde chrome ser bra, polsk tips med høy kvalitet krom polsk.