Nnywellness.com

Hvordan koble opp Bose 151 høyttalere Bose systemet


Hvordan koble opp Bose 151 høyttalere Bose systemet

Bose er en ledende amerikansk produsent av hørlig produktene. Høyttalere for forskjellig bruk er kjernen av Bose produktserie. Bose produserer høyttalere for programmer som high-end lydentusiaster, båter, biler og utendørs installasjon. Bose 151 høyttalerlinjen er utviklet for å installeres utenfor i ugunstige forhold. De er vurdert på høy humidity og ekstrem temperatur. Vertikal eller horisontal montering vil ikke negativt påvirke lydkvaliteten.

Instruksjoner

• Finn plasseringen der du ønsker å montere høyttalerne etter fjerner høyttalerne fra fabrikken emballasjen. Hvis du ønsker å montere begge høyttalerne på en enkelt vegg, først måle den totale lengden på veggen. Montere venstre høyttaler 1/6 avstanden fra venstrekanten av veggen. Montere den høyre høyttaleren 1/6 avstanden fra høyre kant av veggen. Phillips skruer bør gis i boksen fabrikken og brukes å montere høyttalerne til veggen med en Phillips-skrutrekker.

• Mål avstanden fra mottakeren til hver høyttaler. Skjær hver høyttalerledningen avstanden pluss 2 fot.

• Stripe slutten av hver ledning tilbake 1/2-tommers med wire strippere.

• Sett inn positive ledningen gjennom hullet i positiv terminalen på venstre høyttaler og stram kontakten ned ved å dreie. Fest den negative ledningen til den negative terminalen på venstre høyttaler. Fest den positive ledningen på gratis enden av venstre høyttalerledningen til venstre positiv terminalen på mottakeren. Fest gjenværende slutten av venstre høyttalerledningen til mottakerens venstre negative terminalen.

• Sett inn positive ledningen gjennom hullet i positiv terminalen på den høyre høyttaleren og stram kontakten ned ved å dreie. Fest den negative ledningen til den negative terminalen på den høyre høyttaleren. Fest den positive ledningen på gratis slutten av høyre høyttalerledningen til en positiv terminalen på mottakeren. Fest gjenværende nederst høyre høyttalerledningen til mottakerens riktige negative terminalen.

• Mottakeren og du bør kunne begynne å nyte lyden fra nyinstallerte Bose 151 høyttalerne.

Tips og advarsler

  • Alltid slå av elektronikk mens ledninger høyttalere.