Nnywellness.com

Hvordan erstatte antennen på en 1993 Toyota Pickup


Toyota lastebiler og SUVs solgt for 1993-modellåret har enten en manuell eller automatisk antenne. Prosessen for å erstatte en manuell antenne tar omtrent to minutter, men prosessen med å erstatte automatisk antennen er litt mer involvert, tar omtrent 15 til 20 minutter. Hvis antennen gå opp eller ned når du slår lastebilen på eller av, har Toyota en automatisk antenne. Hvis den forblir i samme posisjon, har du en manuell antenne. Bruke en fabrikk-erstatning antennen for best resultat.

Instruksjoner

• Slå Toyota lastebilens tenningen til "Låst" posisjon. La nøkkelen i tenningen. Mutrene rundt foten av antennen med en tang å fjerne den.

• Spør din assistent å holde antennen fast. Du må slappe av antennen spole og ønsker ikke antennen komme inn sin mount.

• Trykk og hold knappene "Er" og "FM" samtidig. Mens du holder knappene, slå av tenningsbryteren til "Verdi" Hvis Toyota radioen ikke har en CD-spiller, bare hold "AM"-knappen og slå av tenningsbryteren til "Verdi" Antenne utskriftskøkatalogen begynner å slappe av.

• Spør hjelperen å veilede antennen oppover som spool unwinds. Når kabeltilkoblingen er synlig i spolen, koble den og holder enden av kabelen fortsatt festet til lastebilen, å forhindre at den faller i fjellet.

• Koble den nye antennekabelen til antennen pluggen. Ha assistenten avholde antennen. Gå tilbake til interiøret og vri nøkkelen til "Lock." Antenne spolen vil avvikle tilbake. Spør hjelperen å lede kabelen inn i fjellet som tilbake.

• Fest mutteren til det ny antennen når spolen er fullt sår. Stramme med Tanga.

Tips og advarsler

  • Hvis Toyota lastebil har en manuell antenne, bare dreier mutteren mot klokken for å fjerne den og så skru antenne masten. Skru den nye antenne masten på fjellet og re-installere mutteren.