Nnywellness.com

Hvordan fungerer en VIN sjekk?


Hva er en VIN?

Kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) er unikt koder som er tilordnet hvert kjøretøy produsert eller solgt i USA. Kodene vanligvis 17 tegn lang og har både bokstaver og tall inkludert. Tallene er vanligvis stemplet på undersiden av bilens fender, på motorblokken og på innsiden av dashbordet. VIN nummer vises vanligvis på et kjøretøys registrering klistremerke. Noen politiet avdelinger tilbyr kjemisk etsing av VINs frontruten.

Som kan kontrollere VIN?

Noen kan kjøre en VIN kontroll gjennom sine stater Institutt for motor vehicles for et gebyr. I tillegg selskaper som CARFAX og AutoCheck.com vil gi full kjøretøy historie rapporter basert på kjøretøy identifikasjonsnummeret forutsatt.

Hva viser en VIN sjekk?

VIN sjekker viser en rekke ting, inkludert den nåværende eieren av kjøretøyet. Fordi antallet er tilordnet et bestemt kjøretøy, kan politiet avdelinger identifisere om et kjøretøy har blitt stjålet. En VIN når vil også vise transaksjoner som kjøretøy som kjøper, selger og pris betalt for bilen samt noen ulykker at bilen har vært involvert i.